Kampagner

Om AdMob-kampagner

I AdMob administreres annoncekampagner under fanen Kampagner. Du kan angive kampagne- og måltype for hver kampagne. Der findes to typer kampagner:

Egenannoncekampagner

Egenannoncekampagner promoverer dine egne apps og websites. Egenannoncekampagner er tværpromoveringskampagner, der gratis viser annoncer i en app ved hjælp af en udviklers egen beholdning. Eksempel: En app, der viser annoncer for udviklerens andre apps og opmuntrer brugerne til at prøve dem.

Vi foreslår, at du bruger den formidlede annoncemåltype og bruger Google-optimeret til udfyldning til egenannoncekampagne.

Kampagner til direkte salg

Kampagner til direkte salg oprettes for en annoncør. Direkte salgskampagner er kampagner, hvor du sælger annoncebeholdning direkte til en annoncør. Fakturering håndteres uden for AdMob-platformen. Disse kampagner kan omfatte traditionelle displayannoncer eller kampagner for appinstallationer.

Du bør diskutere med din annoncør, hvilken måltype der skal bruges til kampagnen.

Angiv præcise kampagnemål for at sikre, at dine kampagner er helt optimerede. Få flere oplysninger