Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Implementeringsvejledning

Vejledning vedrørende bannerannoncer

Mobiltelefoner har en begrænset skærmstørrelse, hvilket gør det ekstra vigtigt at planlægge annonceplaceringen nøje. En af de primære årsager til utilsigtede klik er, at bannerannoncerne er tæt på andre elementer i en app. Du kan undgå utilsigtede klik ved at placere dine bannerannoncer i behørig afstand fra interaktive knapper (f.eks. knapper som "Næste" eller tilpassede menulinjer), interaktivt indhold (f.eks. chatbokse eller billeder i et billedgalleri) og spilskærme, hvorpå brugerne interagerer kontinuerligt med appen.

Du kan se flere optimale løsninger i nedenstående video:

AdMob banner ads best practices video

Videoundertekster er tilgængelige på følgende sprog: Spansk | Tysk | Engelsk | Fransk | Italiensk | Portugisisk (Brasilien) | Japansk | Koreansk | Thai | Indonesisk
Kinesisk (forenklet) | Kinesisk (traditionelt)

På de følgende sider finder du retningslinjer for og optimale løsninger til implementering af AdMob-bannerannoncer. Eksemplerne har til formål at belyse nogle af de mest brugte bannerannonceplaceringer og afklare, om de sikrer en god brugeroplevelse og dermed er i tråd med vores politikker. I eksemplerne på bannerannoncer er det hovedsageligt bannerannoncestørrelsen 320 x 50, der er repræsenteret, men disse retningslinjer og optimale løsninger gælder for alle bannerannoncer, uanset størrelse. Nogle af nedenstående implementeringer, som vi fraråder at bruge, er muligvis ikke specifikt i strid med vores politikker, men vi forbeholder os ikke desto mindre ret til at træffe de påkrævede foranstaltninger med hensyn til eventuel ugyldig aktivitet, disse måtte medføre. Hvis du ikke følger disse retningslinjer, kan det medføre ugyldig aktivitet, og/eller at Google deaktiverer annoncevisningen i din app. Du kan få flere oplysninger i vores Ressourcecenter for annoncetrafikkvalitet.