Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Administrer annoncer

Bloker annoncer for appinstallation

Disse oplysninger gælder kun for AdMob-brugere. AdMob er en platform til mobilappannoncering til appudviklere. Hvis du ikke har en AdMob-konto, anbefaler vi, at du gør følgende:

Du kan forhindre visning af annoncer for appinstallation (som også kaldes "klik for at downloade"-annoncer) og appannoncer til fornyet engagement for bestemte apps ved at bruge kontrolelementerne for blokering. Bemærk! Blokering af annoncer for appinstallation er kun tilgængelig for apps i Google Play og App Store og dette filter kan ikke anvendes til andre typer annoncer såsom klik til nettet-annoncer eller klik til app-annoncer via webadresser til sporing af tredjepart.

Udfør følgende trin for at blokere annoncer for appinstallation for bestemte apps:

Blokering på appniveau

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg din apps navn. Hvis du ikke kan finde navnet på listen over de senest benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps for at søge efter navnet på en liste over alle de apps, du har tilføjet i AdMob.
  4. Klik på Kontrolelementer for blokering under din apps navn på sidebjælken.
  5. Klik på Administrer annoncer for appinstallation.
  6. Indtast navnet på den app, navnet på den udvikler eller id'et for den app, du vil blokere, i søgefeltet. Klik derefter på Søgning.
  7. Brug kontrolelementerne på siden til at tillade eller blokere kategorier. Annoncer for appinstallation fra blokerede apps stopper med at blive vist i din app inden for 24 timer.

Blokering på kontoniveau

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering i sidebjælken.
  3. Klik på Administrer annoncer for appinstallation.
  4. Indtast navnet på den app, navnet på den udvikler eller id'et for den app, du vil blokere, i søgefeltet. Klik derefter på Søgning.
  5. Brug kontrolelementerne på siden til at tillade eller blokere kategorier. Annoncer for appinstallation fra blokerede apps stopper med at blive vist i din app inden for 24 timer.
Det maksimale antal apps, du kan blokere, er 500 i alt for alle dine apps og din konto. Hvis du blokerer 5 apps for din konto og yderligere 50 apps for en af dine apps, har du blokeret 55 ud af grænsen på 500 apps.