Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Find annoncer i Center for annoncegennemgang

Center for annoncegennemgang giver dig adgang til en række funktioner, som gør det lettere at finde de annoncer, du vil gennemgå og eventuelt blokere.

Ad review center search bar

Filtrér eller søg

Du kan bruge søgefeltet øverst i Center for annoncegennemgang til at angive begrænsninger for, hvilke annoncer der skal vises, f.eks. ud fra sprog, annoncetype eller annoncestørrelse.

Sådan gør du, hvis du vil filtrere eller søge efter annoncer:

• Indtast tekst i søgefeltet, eller klik på søgefeltet, og vælg et filter.

Du kan vælge mellem følgende filtreringsmuligheder:

• Tekst: Find annoncer med matchende annoncetekst eller destinationswebadresser.
    • Udgiverdomæne: Filtrér annoncer baseret på, hvilke af dine apps de vises i.
    • Seneste annoncer: Søg efter de annoncer, der er blevet vist i dine apps inden for de seneste 1, 3 eller 7 dage.
    • Annoncenetværk: Søg efter annoncer fra et bestemt annoncenetværk.
    • Sprog: Filtrér ud fra det sprog, der er blevet registreret for annoncerne. Når vi skal finde annoncesproget, ser vi på forskellige faktorer, bl.a. annoncens landingsside og dens indhold, hvilket betyder, at du muligvis får vist annoncer med billeder eller tekst på et andet sprog end det, du har filtreret efter. Listen er sorteret efter procentdelen af ​​annoncer på hvert sprog.
      Lad os f.eks. sige, at du har annoncer på fem sprog (engelsk, spansk, italiensk, portugisisk og japansk), og at de enkelte sprog er fordelt således: Engelsk (20), spansk (40), italiensk (25), portugisisk (5) og japansk (10). I så fald vises sprogene på listen i følgende (faldende) rækkefølge: Spansk, italiensk, engelsk, japansk og portugisisk.
    • Størrelse: Filtrér baseret på størrelsen på de annoncer, der vises i dine apps. Listen er sorteret efter procentdelen af annoncer af hver størrelse.
    • Annoncetype: Filtrér efter billed-, tekst- eller rich media-annoncer.
    • Clickstring: Søg efter annoncer baseret på deres sporingswebadresse eller clickstring. Du skal først finde annoncens clickstring.

Billedsøgning

Du kan bruge billedsøgefunktionen i Center for annoncegennemgang til at hjælpe dig med at finde og gennemgå billedannoncer. Du kan f.eks. uploade et billede af en konkurrents logo og bruge det til at søge efter billedannoncer, der indeholder konkurrentens logo.

Sådan søger du efter annoncer, der matcher et billede:

1. Klik på Søg efter billede.
  2. Træk eller upload dit billede.
    Billedet kan maksimalt have en størrelse på 2 MB, og dets største dimension skal være mindre end eller lig med 1.024 pixels. De understøttede billedfilformater er: JPEG, GIF og PNG. Annoncematch kan dog kun identificeres med en original PNG-fil. Få flere oplysninger.

Forvrængning af billedet vil påvirke søgeresultaterne. Sørg for, at du ikke har forvrænget billedet ved at zoome ind eller ud. Hvis du bruger et billede, der blev sendt via mail, skal du sørge for at downloade billedet til din computer i stedet for at kopiere det, så du undgår forvrængning.
  3. Klik på Søg.

Under søgningen kan der blive fundet både annoncematch og visuelle match i Center for annoncegennemgang for det annoncemateriale, du søger efter. Annoncematerialer bliver mærket som annoncematch eller visuelle match i søgeresultaterne.

• Et annoncematch er forekomsten af det annoncemateriale, du uploadede. Søgningen finder en forekomst af det annoncemateriale, du uploadede, baseret på annoncen og det tidspunkt, den blev vist. AdMob giver dig derefter mulighed for at blokere annoncen, eller du får oplysninger om kilden til annoncematerialet.

Et annoncematch er muligvis ikke et helt nøjagtigt match rent visuelt i forhold til det uploadede annoncemateriale. Hvis du blokerer annoncematchet, kan det forhindre, at annoncen vises i din app, men den kan stadig vises fra dine andre annoncekilder.

• Et visuelt match er et annoncemateriale, der rent visuelt er nøjagtigt som eller meget lig det uploadede annoncemateriale, du søger efter, men det er ikke nødvendigvis et nøjagtigt annoncematch.
Bemærk! Billedsøgning understøtter de fleste filtyper og annoncetyper, men det er ikke sikkert, at alle tilgængelige billedannoncer altid vises.

Du kan også bruge billedsøgning til at identificere kilden til et annoncemateriale. Få flere oplysninger.

Relaterede annoncer

Center for annoncegennemgang giver dig også mulighed for at finde relaterede annoncer. Annoncer betragtes som relaterede, hvis de har en lignende destinationsside eller et lignende emne (f.eks. et brand, en person eller en genstand).

Sådan får du vist relaterede annoncer:

• Hold markøren over en annonce, og klik på Find relaterede annoncer.

Hvis der findes relaterede annoncer, vises de på en filtreret side med betegnelsen "Relaterede annoncer". Herfra kan du vælge enten at klikke på Bloker alle eller Markér alle som gennemgået.