Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Administrer annoncer

Gennemgå annoncer ved hjælp af AdMob-center for annoncegennemgang

Disse oplysninger gælder kun for AdMob-brugere. AdMob er en platform til mobilappannoncering til appudviklere. Hvis du ikke har en AdMob-konto, anbefaler vi, at du gør følgende:

I denne artikel kan du læse om, hvordan du gennemgår annoncer ved hjælp af Center for annoncegennemgang i AdMob. Den beskriver, hvordan du finder og gennemgår annoncer, der er blevet vist i dine apps.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Gennemgå annoncer

Sørg for, at filteret "Status" er indstillet til "Tilladt" i Center for annoncegennemgang. Du har nu en liste over de ikke-gennemgåede annoncer, der er blevet vist på dit website inden for de seneste 30 dage. Vær opmærksom på, at annoncer som minimum skal have opnået et lille antal eksponeringer for at være kvalificerede til gennemgang.

Du kan sortere de annoncer, du ikke har gennemgået, på forskellige måder. Klik på Sortér efter, og vælg en af mulighederne:

• Flest eksponeringer: Annoncerne rangeres efter det antal visninger, de har modtaget. Hvis du bruger denne valgmulighed, betyder det, at du først gennemgår de annoncer, der er blevet vist oftest. Der kan gå et stykke tid, før de seneste eksponeringer vises i rækkefølgen.
  • Prioriteret til gennemgang: Annoncerne rangeres efter prioritet, dvs. om de muligvis indeholder følsomt indhold, eller om vi forudser, at de kan få et højt antal eksponeringer fremover. Hvis du bruger denne valgmulighed, betyder det, at du først gennemgår de vigtigste annoncer.

Gennemgå annoncerne på siden. Tjek antallet af eksponeringer for hver annonce for at forstå konsekvenserne af at blokere den.

Du kan også klikke på en annonce for at se flere oplysninger om den. I visningen af annonceoplysninger kan du se en forhåndsvisning af annoncen i fuld størrelse og oplysninger om annoncen, f.eks. dens størrelse, type, destinationswebadresse og Google Ads-konto.

Få flere oplysninger om at gennemgå annoncer i den detaljerede visning.

Hvis du leder efter specifikke annoncer, kan du skrive i søgefeltet eller bruge filtreringsmulighederne til at finde annoncer i Center for annoncegennemgang. Du kan f.eks. søge efter annoncer ud fra tekst, destinationswebadresse, billede eller det domæne, de er blevet vist på.

Markér annoncer som gennemgået

Hvis en annonce fortsat må blive vist i dine apps, kan du markere den som gennemgået. Annoncens status for gennemgang ændres til "Gennemgået", så du behøver ikke at gennemgå den igen.

Sådan markerer du individuelle annoncer som gennemgået:

1. Hold markøren over annoncen, og klik på Mere.
  2. Klik på Markér som gennemgået.

Sådan markerer du en side med annoncer som gennemgået:

1. Markér Vælg alle.
  2. Klik på Markér som gennemgået.

Bloker annoncer

Hvis du ikke vil have, at en annonce skal vises i dine apps igen, kan du blokere den. Når du blokerer en annonce, ændres dens status til "Blokeret".

Hvis du vil blokere en annonce, skal du holde markøren over annoncen og klikke på Bloker annonce Bloker.

Sådan blokerer du en side med annoncer:

1. Markér Vælg alle, og klik derefter på Bloker Bloker.
  2. Gennemgå antallet af annoncer, estimeret omsætning og eksponeringer for at forstå effekten af blokeringen af annoncen.
  3. (Valgfrit) Markér afkrydsningsfeltet, hvis du også vil rapportere disse annoncer for overtrædelse af 1 eller flere Google Ads-politikker.
  4. Klik på Verificer.

De opdateringer, du foretager vedrørende annoncer, træder normalt i kraft i dine apps inden for få timer.

Fortryd ændringer

Hvis du fortryder en konkret handling i forbindelse med en annonce, kan du bare klikke på Fortryd. Du kan også fortryde dine ændringer senere.

Sådan tillader du en annonce, du har blokeret:

1. Angiv filteret Status som "Blokeret" for at få en liste over de annoncer, du har blokeret.
  2. Find den annonce, du vil tillade, og klik derefter på Tillad annonce Allow

Sådan tillader du en side med blokerede annoncer:

1. Angiv filteret Status som "Blokeret" for at få en liste over de annoncer, du har blokeret.
  2. Markér Vælg alle, og klik derefter på Tillad Allow.

Der kan gå op til en dag, før opdateringer af annoncer, som du tidligere har behandlet, træder i kraft på dine apps.