Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kampagner

Om maks. pris pr. installation-kampagner (beta)

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i en betaversion til Android-apps.

Maks. pris pr. installation hjælper med at øge effektiviteten af krydspromovering af dine apps. Med denne kampagnemåltype angiver du et maksimumbeløb, du vil bruge på appinstallationer. Dette er med til at sikre, at kampagneannoncer kun vises, når det er bedst for din strategi for brugeranskaffelse og indtægtsgenerering.

Maks. pris pr. installation-kampagner interagerer med din formidlingskonfiguration og hjælper dig med at angive bedre mål for dine egenannoncekampagner.

Sådan fungerer det

Først skal du angive maks- pris pr. installation, som er det maksimale beløb, det vil koste i potentiel annonceomsætning at anskaffe en ny bruger til din app. Derefter optimerer AdMob din kampagne, så den gennemsnitlige estimerede pris pr. installation er lavere end den maks. pris pr. installation, du har angivet.

Om estimerede omkostninger

Estimerede omkostninger er den estimerede omsætning, du kan gå glip af ved at vise en kampagneannonce i stedet for en annonce, der genererer omsætning. Kampagneannoncer er annoncer, der stammer fra dine egenannoncer eller kampagner til direkte salg, mens annoncer, der genererer omsætning, kommer fra formidling og budgivning.

Der kræves aldrig betaling for at køre AdMob-kampagner, men når du viser en kampagneannonce, betyder det, at du ikke viser en annonce, der kunne have genereret en omsætning. Du kan også fortolke de estimerede omkostninger som, hvor stor en annonceomsætning der går tabt for at få konverteringer via kampagneannoncer.

Konverteringssporing

For at kunne spore dine appinstallationer nøjagtigt skal du aktivere konverteringer på din tilknyttede Google Ads-konto.

Derefter kan du bruge en af følgende metoder til at spore konverteringer:

1. Google Play (kun Android)
    1. Følg vejledningen for at spore appkonverteringer med Google Play.
    2. Vælg Undlad at bruge en værdi, når du bliver bedt om at angive installationsværdien.
    3. Tilføj denne konvertering for hver af de apps, du promoverer.
  2. Firebase
    1. I Firebase skal du oprette en appkonverteringshændelse og importere den til Google Ads. Følg derefter vejledningen i måling af appkonverteringer fra Google Analytics 4-ejendomme
    2. Vælg Undlad at bruge en værdi, når du bliver bedt om at angive installationsværdien.
    3. Tilføj denne konvertering for hver af de apps, du promoverer.
  3. Apptilskrivningspartner (AAP, App Attribution Partner)
    1. I din apptilskrivningspartner skal du oprette en appkonverteringshændelse og importere den til Google Ads. Følg derefter vejledningen i sporing af appkonverteringer med appanalysedata fra tredjepart.
    2. Vælg Undlad at bruge en værdi, når du bliver bedt om at angive installationsværdien.
    3. Tilføj denne konvertering for hver af de apps, du promoverer.
Bemærk! Hvis du oplever forskelle i dataene i kampagnesektionen på din AdMob-konto og i din kohorterapport, kan du få flere oplysninger om, hvordan du finder og løser problemer med Google Ads og Firebase, hvis der er uoverensstemmelser.