Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Rapporten

De dimensie App-campagne in uw Cohort-rapport gebruiken

Met de dimensie App-campagne in het Cohort-rapport kunt u de LTV en het behoud voor al uw app-campagnes in Google Ads bekijken. Op basis hiervan kunt u de effectiviteit van uw campagne evalueren en uw campagnestrategie beter afstemmen.

Opmerking: Als u het Cohort-rapport wilt gebruiken, moet u de nieuwste versie van de SDK voor mobiele advertenties van Google installeren (18.1.0 of hoger voor Android en 7.44 of hoger voor iOS) en gebruikersstatistieken aanzetten.

Dimensie App-campagne aanzetten

Doe het volgende als u de dimensie App-campagne wilt inschakelen:

1. Koppel uw AdMob-apps aan Firebase.
  2. Koppel uw Firebase-project dat de app bevat aan een Google Ads-account
    Opmerking: Zorg ervoor dat u uw account koppelt aan het juiste Google Ads-account. U moet het Google Ads-account koppelen dat de advertentiecampagnes bevat voor de app die u wilt bekijken in uw Cohort-rapport.

Problemen met verschillen in AdMob- en Google Ads-gegevens oplossen

Het aantal app-campagne-installaties in uw Cohort-rapport van AdMob moet overeenkomen met het aantal first_open-conversies in uw Firebase-project. Als u een verschil opmerkt tussen dit aantal en de gegevens in uw Google Ads-account, bekijkt u de mogelijke redenen voor verschillen.

Meer informatie over Firebase-conversies.