Hoe werken overschrijvingen?

Meer informatie over overgenomen advertentieblokinstellingen en hoe u deze kunt overschrijven

Advertentieblokken kunnen bepaalde instellingen overnemen van het bovenliggende advertentieblok of de netwerkstandaarden:

Kan worden overgenomen Kan niet worden overgenomen

In de instellingen van een advertentieblok geeft een icoon Inherited aan dat de waarde voor de instelling de bovenliggende instellingen heeft overgenomen of is afgestemd op het bovenliggende advertentieblok of de netwerkstandaard. Een oranje icoon geeft aan dat de waarde is overschreven en niet meer is afgestemd op het bovenliggende advertentieblok of de netwerkstandaard.

De optie Overschrijving wissen wordt weergegeven naast instellingen die zijn overschreven. Deze optie wordt niet weergegeven als de instelling niet is overschreven.

Als u de instellingen wilt terugzetten naar de overgenomen waarde, klikt u op Overschrijving wissen. Als een instelling is afgestemd op het bovenliggende advertentieblok of de netwerkstandaard, is het icoon Overschrijven grijs.

Advertentieblokken op hoofdniveau versus onderliggende advertentieblokken en overschrijvingen

Alleen advertentieblokken op het hoogste niveau nemen instellingen over van uw netwerkstandaarden, terwijl onderliggende advertentieblokken de instellingen overnemen van bovenliggende advertentieblokken.

Advertentieblokken op het hoogste niveau worden als overschreven beschouwd als ze afwijken van de netwerkstandaarden. Instellingen van onderliggende advertentieblokken worden niet als overschreven beschouwd als ze afwijken van de netwerkstandaarden.

Onderliggende advertentieblokken nemen de instellingen van het bovenliggende advertentieblok over. Deze instellingen worden alleen als overschreven beschouwd als ze afwijken van de bovenliggende instellingen. Als de instellingen van het onderliggende advertentieblok zijn afgestemd op het bovenliggende advertentieblok, wordt Niets overschreven aangegeven. Het icoon Overschrijven is grijs. Als de instelling afwijkt van de instellingen van het bovenliggende advertentieblok, is het icoon Overschrijven oranje.