Bekreft Google-kontoen din

Når du konfigurerer en Google-konto med en e-postadresse som ikke er fra Google, sender vi en bekreftelseskode til e-postadressen du bruker til å opprette kontoen. Hvis du ikke bekrefter e-postadressen din, kan du ikke opprette en Google-konto.

Logg på e-posten din for å bekrefte kontoen

1. Du får en e-post fra Google når du oppretter kontoen din. Åpne e-posten, og finn bekreftelseskoden.
  2. For å fullføre opprettelsen av kontoen din, skriv inn bekreftelseskoden når du blir bedt om det.

For å se om kontoen din er bekreftet, logg på Google-kontoen din. Hvis kontoen ikke er bekreftet ennå, ser du en melding der du blir bedt om å bekrefte kontoen din.

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.