Synkroniser passord på alle enhetene dine

Når du bruker Smart Lock for passord, kan du logge på med de lagrede passordene dine på alle enhetene du bruker. Smart Lock synkroniserer passordene med Google-kontoen din når du er logget på Chrome eller Android-enheten din.

Passordene vises bare på nettstedene og i appene de tilhører – aldri i andre apper eller på andre nettsteder. Finn ut mer om hvordan du administrerer passordene for nettstedene dine.

Lagre passord i kontoen din

Når Smart Lock for passord er på og du logger på nettsteder i Chrome eller enkelte apper på Android-enheten din, blir du spurt om du vil lagre påloggingsinformasjonen.

For å lagre passordet for et nettsted eller en app, velg Lagre. Hvis flere Google-kontoer er logget på Android-enheten du bruker, kan du velge hvilken konto du vil lagre passordet i.

Du kan når som helst se alle passord du har lagret, på passwords.google.com eller i Chrome-innstillingene.

Slå på Smart Lock for passord

Smart Lock for passord er slått på som standard, men du kan slå denne funksjonen av eller på ved å gjøre dette:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Avansert nederst.
  4. Klikk på Administrer passord under «Passord og skjemaer».
  5. Slå på innstillingen. Du får spørsmål om å lagre nettstedspassord i Chrome, og du kan logge på med passordene du har lagret i Google-kontoen din.
  6. Slå på Automatisk pålogging. Du blir automatisk logget på kompatible apper og nettsteder som er knyttet til Google-kontoen din, på alle enhetene du bruker.

Slå av Smart Lock for passord for spesifikke nettsteder eller apper

Du kan velge at du aldri vil lagre passord for spesifikke nettsteder. Når du blir bedt om å lagre et passord med Smart Lock, kan du velge Aldri. Da blir du ikke spurt flere ganger om du vil lagre passordet for det aktuelle nettstedet.

Du kan se og administrere hvilke nettsteder du aldri vil bli spurt om å lagre passord for:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Avansert nederst.
  4. Klikk på Administrer passord under «Passord og skjemaer».
  5. Under «Aldri lagret» ser du nettstedene du aldri får spørsmål om å lagre passord for. For å fjerne et nettsted, klikk på Mer Mer og deretter Fjern Fjern.