Synkroniser passord på alle enhetene dine

Du kan logge på forskjellige enheter når du lagrer passord i Google-kontoen din. Når du er logget på Chrome eller Android-enheten din, kan du velge å synkronisere passord med Google-kontoen din.

Passordene vises bare på nettstedene og i appene de tilhører – aldri i andre apper eller på andre nettsteder.

Lagre passord i kontoen din

Hvis Tilbud om å lagre passord er på, blir du spurt om du vil lagre påloggingsinformasjonen din når du logger på nettsteder i Chrome eller enkelte apper på Android-enheten din. Finn ut hvordan du administrerer lagrede passord.

For å lagre passordet for et nettsted eller en app, velg Lagre. Hvis flere Google-kontoer er logget på Android-enheten du bruker, kan du velge hvilken konto du vil lagre passordet i.

Du kan når som helst se alle passord du har lagret, på passwords.google.com eller i Chrome-innstillingene.

Slå av tilbud om å lagre av passord

Du kan la Chrome huske passord for nettsteder og logge deg på automatisk med passordene som er lagret i Google-kontoen din.

Du kan slå av innstillingen hvis du ikke vil lagre passord i Google-kontoen din:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil og deretter Passord øverst til høyre.
  3. Slå av Tilbud om å lagre passord.

Slå av tilbud om å lagre passord for spesifikke nettsteder og apper

Du kan velge at du aldri vil lagre passord for spesifikke nettsteder. Når du blir bedt om å lagre et passord, kan du velge Aldri. Da blir du ikke spurt flere ganger om du vil lagre passordet for det aktuelle nettstedet.

Du kan se og administrere hvilke nettsteder du aldri vil bli spurt om å lagre passord for:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil og deretter Passord øverst til høyre.
  3. Under «Aldri lagret» ser du nettstedene du aldri får spørsmål om å lagre passord for. For å fjerne et nettsted, klikk på Fjern Fjern.