Bruk passord på alle enhetene dine

Du kan logge på apper og nettsteder på ulike enheter med passord som er lagret i Google-kontoen din, når du

• slår på synkronisering i Chrome for Android
  • logger på Chrome på datamaskinen

Lagre passord i Google-kontoen din

Hvis Tilby å lagre passord er på, blir du spurt om du vil lagre passordet, når du logger på nettsteder og apper på Android eller i Chrome.

For å lagre passordet for nettstedet eller appen, velg Lagre. Hvis flere Google-kontoer er logget på enheten, kan du velge hvilken konto du vil lagre passordet i.

Du kan når som helst administrere passordene du har lagret, på passwords.google.com eller i Chrome.

Administrer tilbud om å lagre passord

Du kan la Chrome huske passord for nettsteder og logge deg på automatisk med passordene som er lagret i Google-kontoen din.

«Tilby å lagre passord» er slått på som standard, og du kan slå dette av eller på igjen.

1. Åpne Innstillinger-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Google Og så Administrer Google-kontoen din.
  3. Trykk på Sikkerhet i menyen.
  4. Rull ned til «Pålogging på andre nettsteder».
  5. Trykk på Passordlagring Og så Innstillinger Innstillinger.
  6. Slå Tilby å lagre passord på eller av.

Administrer tilbud om å lagre passord for spesifikke apper

Du kan velge at du aldri skal lagre passord for spesifikke apper du har installert på enheten din. Velg i så fall Aldri når du blir bedt om å lagre et passord. Da blir du ikke spurt flere ganger om du vil lagre dette passordet.

1. Åpne Innstillinger-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Google Og så Administrer Google-kontoen din.
  3. Trykk på Sikkerhet i menyen.
  4. Rull ned til «Pålogging på andre nettsteder».
  5. Trykk på Passordlagring Og så Innstillinger Innstillinger.
  6. Rull ned til «Avviste nettsteder og apper».
  7. Her kan du gjøre dette:
    • Blokker tilbud om å lagre passord for bestemte apper: Trykk på Legg til mer, og velg appen du vil blokkere.
    • Opphev blokkering av tilbud om å lagre passord for bestemte apper: Ved siden av appen du vil oppheve blokkeringen av, trykker du på Fjern Fjern.

Administrer automatisk pålogging

Du kan logge på nettsteder og apper automatisk med informasjon du har lagret. Du kan også slå av automatisk pålogging hvis du vil bekrefte hver pålogging.

1. Åpne Innstillinger-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Google Og så Administrer Google-kontoen din.
  3. Trykk på Sikkerhet i menyen.
  4. Rull ned til «Pålogging på andre nettsteder».
  5. Trykk på Passordlagring Og så Innstillinger Innstillinger.
  6. Slå Automatisk pålogging på eller av.
true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.