Opprett eller endre PIN-koden for Google-kontoen din

I noen produkter må du oppgi PIN-koden for Google-kontoen din før du kan utføre visse handlinger, som å konfigurere enheter eller kjøpe noe.

Bruk av PIN-koder

Du blir bedt om å bruke en PIN-kode for Google-kontoen din i enkelte situasjoner, for eksempel i disse tilfellene:

• Hvis du godkjenner kjøp på Google Play (valgfritt).
  • Hvis du sender penger til noen via Google Pay.
  • Hvis du konfigurerer en Roku-boks. Du må bruke PIN-koden for å legge til Google Play Filmer og TV.
  • Hvis du kjøper noe fra Google Play i Daydream.

PIN-koden for Google-kontoen din er forskjellig fra andre PIN-koder du kan ha for andre Google-produkter, som Google Voice og Google Ads.

Opprett en PIN-kode

Hvis du må opprette en PIN-kode, får du se en veiledning. Dette trinnet er ofte en del av konfigurerings- eller kjøpsprosesser.

Du kan også opprette en PIN-kode på denne måten:

1. Åpne PIN-delen av Google-kontoen din. Du må kanskje logge på.
  2. Velg Opprett PIN-kode.
  3. Velg en sterk PIN-kode, og følg trinnene på skjermen.
    • Ikke bruk bursdagen din eller andre tall som er enkle å gjette.
    • Ikke bruk en PIN-kode du bruker andre steder.
    • Ikke bruk tall i rekkefølge, for eksempel 1234 eller 9876.
  4. Velg Lagre.

Endre PIN-koden din

1. Åpne Google-kontoen din. Du må kanskje logge på.
  2. Velg Slik logger du på Google under «Sikkerhet».
  3. Velg PIN-koder for Google-kontoer. Du må kanskje logge på igjen.
  4. Velg Endre PIN-koden.
  5. Velg en sterk PIN-kode, og følg trinnene på skjermen.
  6. Velg Lagre.
true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.