Någon annan använder ditt konto

Om du misstänker att någon annan känner till eller har ändrat ditt lösenord, bör du återställa det så att ingen annan kan logga in på ditt konto. Detta gör du genom att ange ditt användarnamn på sidan Hjälp med lösenord.

Användarnamn för konto:

• Om du använder ett Google-konto utan att använda Gmail: den fullständiga e-postadressen som du använde när du skapade kontot.
  • Om du använder ett Google-konto och Gmail: allt som står före "@gmail.com"

Om du misstänker att någon har tillgång till e-postadressen som är kopplad till ditt Google-konto, bör du också ändra ditt lösenord för e-post. Läs mer om att hålla kontot säkert.

Om du inte kan återställa lösenordet för Google-kontot och inte kan logga in till kontot, fyller du i detta formulär.