Någon har ändrat lösenordet

Om du befarar att någon annan känner till eller har ändrat ditt lösenord återställer du det genom att ange ditt användarnamn på sidan för lösenordshjälp.

• Om du har ett Google-konto men inte Gmail: Ange den fullständiga e-postadressen som du använde när du skapade kontot.
  • Om du har ett Google-konto med Gmail: Ange allt som står före @gmail.com.

Läs mer om hur du skyddar kontot och ändrar eller återställer lösenordet.

Om du inte kan återställa Google-kontots lösenord och inte kan logga in på kontot kan du fylla i formuläret för kontoåterställning.