Gör den nya säkerhetskontrollen. Öka Google-kontots säkerhet på två minuter.

Någon har ändrat lösenordet

Om du tror att någon har ändrat ditt lösenord kan du återställa det.

• Om du har ett Google-konto men inte Gmail: Ange den fullständiga e-postadressen som du använde när du skapade kontot.
  • Om du har ett Google-konto med Gmail: Ange allt som står före @gmail.com.

Läs mer om hur du skyddar kontot och ändrar eller återställer lösenordet.

Om det inte går att återställa lösenordet för Google-kontot och du inte kan logga in på kontot återställer du kontot genom att följa anvisningarna.