Under ett vanligt underhållsarbete loggades ett antal användare ut från sina Google-konton. Om du var en av dem loggar du in igen med ditt användarnamn och lösenord på https://accounts.google.com. Om du inte kommer ihåg lösenordet eller inte kan logga in av något annat skäl kan du återställa kontots lösenord här. Av säkerhetsskäl kan våra supporttekniker inte hjälpa dig med lösenordsfrågor.

Någon har ändrat lösenordet

Om du befarar att någon annan känner till eller har ändrat ditt lösenord återställer du det genom att ange ditt användarnamn på sidan för lösenordshjälp.

• Om du har ett Google-konto men inte Gmail: Ange den fullständiga e-postadressen som du använde när du skapade kontot.
  • Om du har ett Google-konto med Gmail: Ange allt som står före @gmail.com.

Läs mer om hur du skyddar kontot och ändrar eller återställer lösenordet.

Om du inte kan återställa Google-kontots lösenord och inte kan logga in på kontot kan du fylla i formuläret för kontoåterställning.