Verifiera ditt konto

I syfte att skydda dig mot otillåten användning ber vi dig ibland att bevisa att du inte är en robot innan du kan skapa eller logga in på ett konto. Den extra bekräftelsen via telefon bidrar till att hindra spammare från att missbruka våra system.

Obs! Du behöver en mobil enhet för att verifiera kontot.

Kostnad för verifiering via sms eller telefon

Kostnaden för sms eller röstsamtal varierar beroende på vad du har för abonnemang och operatör, men oftast är det standardavgiften för sms och samtal. När du väljer röstsamtal kan du även använda hemtelefonen.

Kontakta mobiloperatören om du vill veta mer.

Åtgärda problem med verifieringen

Fick du inget sms?

Leveransen av sms:et kan fördröjas om du bor i ett tätbefolkat område eller om operatörens infrastruktur är i dåligt skick. Om du inte har fått något sms efter fem minuter kan du prova alternativet med röstsamtal.

Det här telefonnumret kan inte användas för verifiering

Om du ser detta felmeddelande måste du använda ett annat nummer. För att skydda dig mot otillåten användning begränsar vi antalet konton som kan skapas från ett och samma telefonnummer.