Endre Google-kontoinformasjonen din

Administrer informasjonen som er tilknyttet Google-kontoen din.

Endre den grunnleggende kontoinformasjonen din

Du kan endre informasjon som er tilknyttet kontoen din, for eksempel navn, fødselsdato, kjønn, e-postadresser og telefonnummer.

1. Logg på Min konto.
  2. Velg Dine personlige opplysninger under «Personlige opplysninger og personvern».
  3. Velg informasjonen du vil endre, og følg veiledningen.

Mer om informasjonen din

Kjønn

Du har flere alternativer i «Kjønn»-delen i Min konto. Du kan gjøre følgende:

• Angi kjønnet ditt
  • Velg å ikke oppgi kjønnet ditt
  • Legg til et tilpasset kjønn, og gi Google beskjed om hvordan de skal referere til deg

Hvem ser kjønnet ditt?

Som standard er ikke kjønnet du har oppgitt, delt med andre brukere av Google-produkter. Du kan kontrollere hvem som ser kjønnet på «Om meg»-siden din.

Sånn bruker Google kjønnet ditt

Vi bruker kjønnet du har oppgitt, for å gjøre Google-tjenestene mer personlige. Når du angir kjønn, hjelper du oss med dette:

• Gjøre meldinger og annen tekst som viser til deg, mer personlig. Brukere som ser kjønnet ditt, kan for eksempel se meldinger som «Send ham en melding» eller «I kretsene hennes».
  • Oppgi relevant og tilpasset innhold som du kan være interessert i.

Hvis du ikke oppgir noe kjønn, bruker vi kjønnsnøytrale begrep når vi refererer til deg – for eksempel «Send vedkommende en beskjed».

Endre passordet ditt
  1. Logg på Min konto.
  2. Velg Pålogging til Google i «Pålogging og sikkerhet»-delen.
  3. Velg Passord.
  4. Skriv inn passordet på nytt hvis du blir bedt om det.
  5. Følg veiledningen på skjermen, og velg Endre passord.

Du finner mer informasjon om sikkerhet i Googles sikkerhetssenter.

Kontrollér hvordan andre ser deg

«Om meg»-siden kan du velge hvilken informasjon andre ser om deg på Google-tjenester, for eksempel Gmail og Hangouts. Du kan også ta en forhåndskikk på hvordan informasjonen din ser ut for andre.

Noe av informasjonen du kan endre, inkluderer:

• Kallenavn
  • Kjønn
  • Jobbinformasjon, for eksempel hvor du jobber
  • Personlig kontaktinformasjon, for eksempel telefonnummer, e-postadresse og postadresse
  • Kontaktinformasjon for jobben, for eksempel e-postadresse og telefonnummer
  • Steder du har vært
  • Utdanningsinformasjon

Finn ut hvordan du oppdaterer denne informasjonen og tar en forhåndskikk på hvordan den ser ut for andre.

Tidssone

Når du er på reise, vil du kanskje se aktiviteter i tidssonen du befinner deg i. Finn ut hvordan du endrer tidssonen i Google Kalender.