Rediger den grunnleggende kontoinformasjonen din

Logg på startsiden for Google-kontoer for å redigere kontoen din.

E-postadresse

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. I «Personlige opplysninger»-feltet klikker du på E-post.

Merk: Du kan ikke endre brukernavnet ditt hvis du bruker Gmail. Finn ut mer

Telefonnummer

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. I «Personlige opplysninger»-feltet klikker du på Telefon.

Finn ut mer om hvordan du legger til et telefonnummer i kontoen din.

Passord

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Rull ned til «Pålogging»-feltet.
  3. Klikk på Passord.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhet og trygghet, kan du gå til Googles sikkerhetssenter.

Personlig navn, kallenavn

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. I «Personlige opplysninger»-feltet klikker du på Navn.

Hvis du har Google+, kan du endre det personlige navnet eller kallenavnet ditt ved å klikke på Rediger profilen i «Personlige opplysninger»-feltet.

Bursdag

Hvis bursdagen din er oppført i kontoen din, kan du oppdatere den via Google+.

Tidssone

Når du reiser, ønsker du kanskje å se hendelser i den lokale tidssonen. Hvis du vil endre tidssonen, kan du redigere innstillingene dine i Google Kalender.

Profilbilde

Hvis du bruker Google+, kan du se disse trinnene for å endre profilbildet ditt.

Fjerning av produkter

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Rull ned til «Kontoadministrasjon»-feltet.
  3. Klikk på Slett produkter.
  4. Klikk på linken for å slette produktet du vil fjerne.

Vær oppmerksom på at det ikke alltid er mulig å fjerne en individuell tjeneste. Hvis du vil finne ut mer om de tilgjengelige alternativene for en tjeneste, kan du gå til hjelpesiden for Google. Her finner du omfattende informasjon om spesifikke produkter.

Sletting av kontoen din

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Rull ned til «Kontoadministrasjon»-feltet.
  3. Klikk på Slett Google-kontoen og data.
  4. Les nøye gjennom instruksjonene og følg trinnene på siden.
  • Hvis du sletter kontoen din, blir Google-produkter tilknyttet denne kontoen, for eksempel nett- og appaktivitet, også permanent slettet.
  • Hvis du bruker Gmail i kontoen, får du ikke lenger tilgang til innboksen, og du kan ikke bruke Gmail-brukernavnet på nytt.

Du finner tips om nettsikkerhet i Googles sikkerhetssenter.