Endre Google-kontoinformasjonen din

Administrer informasjonen tilknyttet Google-kontoen din.

Endre den grunnleggende kontoinformasjonen din

Du kan endre informasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer og fødselsdato tilknyttet kontoen din. Denne grunnleggende informasjonen brukes til å hjelpe andre med å få kontakt med deg på produkter som Hangouts, Gmail og Maps.

1. Logg på Min konto.
  2. Velg Personopplysninger under «Personopplysninger og personvern»-delen.
  3. Velg informasjonen du vil endre, og følg instruksjonene på skjermen.

Merk: E-postadressen og telefonnummeret her brukes til å identifisere deg og gjøre det lettere for deg å holde kontakten. De er ikke de samme som telefonnummeret og e-postadressen for gjenoppretting, som kan brukes til å få tilbake tilgangen til kontoen din hvis du glemmer passordet.

Endre passordet ditt
  1. Logg på Min konto.
  2. Velg Pålogging til Google i «Pålogging og sikkerhet»-delen.
  3. Velg Passord.
  4. Skriv inn passordet på nytt hvis du blir bedt om det.
  5. Følg instruksjonene på skjermen, og velg Endre passord.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhet og trygghet, kan du gå til Googles Sikkerhetssenter.

Kontrollér hvordan andre ser deg

«Om meg»-siden kan du velge hvilken informasjon folk kan se. Du kan endre hvordan informasjonen din vises til folk du er i kontakt med på Google-tjenester, for eksempel Gmail og Hangouts. Noe av informasjonen du kan endre, er

• kallenavn
  • jobbinformasjon, for eksempel hvor du jobber
  • personlig kontaktinformasjon, for eksempel telefonnummer, e-postadresse og postadresse
  • kontaktinformasjon for jobben, for eksempel e-postadresse og telefonnummer
  • steder du har vært
  • utdanningsinformasjon

Finn ut mer om oppdatering av denne informasjonen.

Tidssone

Når du er på reise, vil du kanskje se aktiviteter i tidssonen du befinner deg i. Du kan endre tidssone i Google Kalender.

Dette gjør Google med denne informasjonen

Google bruker denne informasjonen til å hjelpe andre brukere av Google-produkter (for eksempel Hangouts, Gmail og Maps) med å finne ut mer om deg og hvordan de enkelt kan kontakte deg. Når du snakker med noen via Gmail- eller Hangouts-appen for eksempel, kan vedkommende klikke eller trykke på bildet ditt for å se kontaktinformasjonen du har valgt å dele.

Finn ut hvordan du kontrollerer måten andre ser informasjonen din på på Google.