Rediger den grunnleggende kontoinformasjonen din

Logg på startsiden for Google-kontoer for å redigere kontoen din.

E-postadresse
  1. Logg på Min konto.
  2. Under «Personopplysninger og personvern»-delen velger du Personlige opplysninger.
  3. Velg E-post.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.

Merk: Du kan ikke endre brukernavnet ditt hvis du bruker Gmail. Finn ut mer

Telefonnummer
  1. Logg på Min konto.
  2. Under «Personopplysninger og personvern»-delen velger du Din personlige informasjon.
  3. Velg Telefon.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.

Finn ut mer om hvordan du legger et telefonnummer til kontoen din.

Passord
  1. Logg på Min konto.
  2. I «Pålogging og sikkerhet»-delen velger du Pålogging til Google.
  3. Velg Passord.
  4. Skriv inn passordet på nytt hvis du blir bedt om det.
  5. Følg instruksjonene på skjermen og velg Endre passord.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhet og trygghet, kan du gå til Googles Sikkerhetssenter.

Kontokallenavn
  1. Logg på Min konto.
  2. Under «Personopplysninger og personvern»-delen velger du Personlige opplysninger.
  3. Velg Kallenavn.
  4. Skriv inn et nytt kallenavn (eller slett det eksisterende kallenavnet ditt).
  5. Velg Ferdig.

Hvis du har Google+, kan du endre det personlige navnet eller kallenavnet ditt ved å klikke på Rediger profilen i «Personlige opplysninger»-feltet.

Bursdag

Hvis bursdagen din er oppført i kontoen din, kan du oppdatere den via Google+.

Tidssone

Når du reiser, ønsker du kanskje ønske å se aktiviteter i den lokale tidssonen. Hvis du vil endre tidssonen, kan du redigere innstillingene dine i Google Kalender.

Profilbilde

Hvis du bruker Google+, kan du se disse trinnene for å endre profilbildet ditt.

Fjerning av produkter
  1. Logg på Min konto.
  2. I «Kontoinnstillinger»-delen velger du Slett kontoene eller tjenestene dine.
  3. Velg Slett produkter.
  4. Klikk på linken for å slette produktet du vil fjerne.

Vær oppmerksom på at det ikke alltid er mulig å fjerne en individuell tjeneste. Hvis du vil finne ut mer om de tilgjengelige alternativene for en tjeneste, kan du gå til hjelpesiden for Google. Her finner du omfattende informasjon om spesifikke produkter.

Sletting av kontoen din
  1. Logg på Min konto. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du tilbakestille det.
  2. I «Kontoinnstillinger»-delen velger du Slett kontoene eller tjenestene dine.
  3. Velg Slett Google-kontoen og -dataene.
  4. Se gjennom det du sletter og merk av i begge boksene på bunnen av siden. Velg Slett konto.

Merk: Hvis du sletter kontoen din, blir Google-produkter knyttet til denne kontoen, for eksempel nett- og appaktivitet, også permanent slettet. Hvis du bruker Gmail i kontoen, får du ikke lenger tilgang til innboksen, og du kan ikke bruke Gmail-brukernavnet på nytt.

Du finner tips om nettsikkerhet i Googles Sikkerhetssenter.