Endre e-postadressen for kontoen din

I enkelte tilfeller kan du identifisere Google-kontoen din med en annen e-postadresse (et annet brukernavn).

Hva er denne e-postadressen?

• Denne e-postadressen vises ved siden av navnet og profilbildet ditt når du er logget på. For å finne den, klikk eller trykk på profilbildet ditt.
  • Du kan logge på med den.
  • Vi bruker den til å sende deg viktig informasjon om Google-tjenestene du bruker – med mindre du har lagt til en e-postadresse for kontakt.

Finn ut hvordan du bruker forskjellige e-postadresser i kontoen din.

Trinn 1: Sjekk om du kan endre den

1. Gå til Google-kontoen din på datamaskinen.
  2. Klikk på Personlig informasjon i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Klikk på E-postadresse i Kontaktinformasjon-panelet.
  4. Velg E-postadresse for Google-kontoen. Hvis du ikke kan åpne denne innstillingen, er det kanskje ikke mulig å endre e-postadressen din eller brukernavnet ditt.
    • Hvis e-postadressen for kontoen din slutter på @gmail.com, kan du vanligvis ikke endre den.
    • Hvis du bruker en Google-konto du har fått via jobben, skolen eller en annen gruppe, bør du be administratoren din om hjelp.

Trinn 2: Endre den

1. Velg Endre Rediger ved siden av e-postadressen din.
  2. Skriv inn den nye e-postadressen for kontoen din. Velg en adresse som ikke allerede brukes for en annen Google-konto.
  3. Følg trinnene på skjermen.

Vi sender en e-post med en bekreftelseslink for den nye e-postadressen. Du må åpne e-posten og klikke på linken. Hvis du ikke mottar noen e-post, kan du prøve å løse problemet.

Få hjelp med å endre e-postadressen din