Mens vi utførte rutinemessig vedlikehold, ble en rekke brukere logget av Google-kontoene sine. Hvis du ble berørt av dette, kan du logge på igjen med det vanlige brukernavnet og passordet ditt på https://accounts.google.com. Hvis du ikke husker passordet eller av en annen grunn ikke får logget på, kan du gjenopprette kontopassordet ditt her. Av sikkerhetsgrunner kan ikke brukerstøtteavdelingen vår hjelpe deg med passordsproblemer.

Endre brukernavnet ditt

Når du oppretter Google-kontoen din, er brukernavnet ditt den fullstendige e-postadressen du brukte til å opprette kontoen. Det betyr at du må endre eller slette e-postadressen som er koblet til kontoen din hvis du vil endre brukernavn.

Gjør følgende hvis du bruker Gmail

Hvis du bruker Gmail sammen med Google-kontoen, er det ikke mulig å endre Gmail-brukernavnet etter at du er registrert. Du kan imidlertid slette Gmail fra kontoen din og bruke en annen adresse som ikke er Gmail-tilknyttet, i brukerkontoen din. Du kan også opprette en annen Google-konto med et annet Gmail-brukernavn.

Gjør følgende hvis du bruker en annen e-posttjeneste

Hvis du ikke bruker Gmail med Google-kontoen din, kan du endre brukernavnet i kontoen til en annen e-postadresse når som helst.

Endre e-postadressen i kontoen din

Hvis du ikke bruker Gmail i Google-kontoen din, følger du disse trinnene for å endre e-postadresse i kontoen:

1. Logg på Min konto.
  2. Under «Personopplysninger og personvern»-delen velger du Personlige opplysninger.
  3. Klikk på E-post og deretter E-postadresse for Google-konto
  4. Skriv inn den nye e-postadressen.
  5. Velg Lagre.

Når du har lagret endringen, skal du motta en melding til e-postadressen du nettopp la til i kontoen. For å fullføre endringen, klikk på bekreftelseslinken i denne meldingen. Du skal også få en melding til den gamle e-postadressen som bekrefter endringen.

Hvis du ikke får disse e-postmeldingene, og hvis du allerede har sjekket i mappen for søppelpost, kan du be om å få en ny e-post.

Krav til e-postadressen du legger til i kontoen din
  • Hvis du legger til en Gmail-adresse i Google-kontoen, må den være ny, og den kan ikke være knyttet til en annen Google-konto.
  • Hvis du legger til en e-postadresse i Google-kontoen som primær e-postadresse, og den tidligere var kontoens alternative e-postadresse, må du sørge for at den er slettet fra kontoen din først.
  • Brukernavnet du velger for kontoen din, må være en aktiv, gyldig e-postadresse du har tilgang til.