Endre e-postadressen for kontoen din

I enkelte tilfeller kan du identifisere Google-kontoen din med en annen e-postadresse (et annet brukernavn).

Hva er denne e-postadressen?

• Denne e-postadressen vises ved siden av navnet og profilbildet ditt når du er logget på. For å finne den, klikk eller trykk på profilbildet ditt.
  • Du kan logge på med den.
  • Vi bruker den til å sende deg viktig informasjon om Google-tjenestene du bruker – med mindre du har lagt til en e-postadresse for kontakt.

Finn ut hvordan du bruker forskjellige e-postadresser i kontoen din.

Trinn 1: Sjekk om du kan endre den

1. Gå til «E-postadresse for Google-kontoen» i Min konto. Logg på hvis du ikke har gjort det allerede.
  2. Se etter Endre Endre ved siden av kontoen din. Hvis du ser dette alternativet, kan du endre e-postadressen.
    • Hvis e-postadressen for kontoen din slutter på @gmail.com, kan du vanligvis ikke endre den.
    • Hvis du bruker en Google-konto du har fått via jobben, skolen eller en annen gruppe, bør du be administratoren din om hjelp.

Trinn 2: Endre den

1. Velg Endre Endre ved siden av e-postadressen din.
  2. Skriv inn den nye e-postadressen for kontoen din. Velg en adresse som ikke brukes for en annen Google-konto allerede.
  3. Følg veiledningen.
  4. Hvis vi informerer deg om at vi har sendt en bekreftelses-e-post:
    • Se etter en e-post fra Google i innboksen for e-postadressen du nettopp har lagt inn. Følg veiledningen. Hvis du ikke mottar noen e-post, kan du prøve metodene for å løse problemet.
    • Du får også en e-post fra Google på den gamle e-postadressen. Du trenger ikke å gjøre noe med den.
Få hjelp med å endre e-postadressen din

Relatert artikkel