Endre navnet i Google-kontoen din

Du kan når som helst endre navnet eller kallenavnet som er knyttet til Google-kontoen din.

Viktig: Alle kan se navnet og kallenavnet du har lagt til, når de kommuniserer med deg eller ser innhold du oppretter i Google-tjenester. Finn ut hvor navnet ditt vises.

Endre navnet ditt

Du kan endre navnet ditt så ofte du vil.

1. Gå til https://myaccount.google.com i en nettleser. Du må kanskje logge på Google-kontoen din.

2. Velg «Personopplysninger» øverst til venstre. Velg deretter Navn og så Endre Endre.

3. Følg trinnene på skjermen.

Tips: Finn ut hvor navnet ditt vises.

Fiks et gammelt navn som fortsatt vises

Hvis du endrer navnet ditt, men det gamle navnet fortsatt vises, kan du tømme bufferen og slette informasjonskapslene.

Viktig: Når du sletter informasjonskapslene dine, kan du bli logget av nettsteder som ikke tilhører Google.

Mer informasjon

Navn

Du kan endre navnet ditt så ofte du vil.

Kallenavn

For å legge til, oppdatere eller fjerne kallenavnet ditt, gå til Om meg eller account.google.com. For account.google.com følger du denne veiledningen:

1. Klikk på Personopplysninger.
  2. Klikk på og så til høyre for navnet ditt.
  3. Klikk på Endre Endre ved siden av «Kallenavn».

Relaterte ressurser

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.