Legg til eller rediger Google-kontobildet ditt

Du kan legge til et profilbilde i Google-kontoen din for å gjøre det lettere for andre å gjenkjenne deg, og slik at du vet når du er logget på kontoen. Du kan når som helst endre profilbildet ditt.

Viktig: Profilbildet ditt brukes i alle Google-tjenester. De andre bildene dine deles ikke. Finn ut hvor profilbildet ditt vises.

Legg til eller endre et profilbilde

1. Gå til myaccount.google.com i en nettleser. Du må kanskje logge på Google-kontoen din.
  2. Klikk på Personopplysninger øverst til venstre.
  3. Finn «Profilbilde» under «Grunnleggende informasjon». Klikk deretter på sirkelen med det opprinnelige eller nåværende profilbildet ditt.
    • For å legge til et profilbilde, velg «Legg til profilbilde» nederst.
    • For å endre det nåværende bildet, velg «Endre» nederst.
  4. Velg en illustrasjon, last opp et bilde fra enheten, eller velg et bilde fra Google Foto.
  5. Roter og beskjær bildet etter behov.
  6. Velg Lagre som profilbilde nederst til venstre.

Tips:

• Du kan velge og redigere profilbildet ditt de fleste stedene det vises.
  • For å finne tidligere profilbilder, velg Mer Mer øverst til høyre og så Tidligere profilbilder.

Beskjær bildet med assisterende teknologi eller tastatur

Beskjær bildet fra et hjørne

1. Naviger for å merke hjørnet av bildet.
  2. Bruk piltastene for å beskjære bildet.

Flytt hele beskjæringsområdet

1. Naviger for å merke hele beskjæringsområdet.
  2. Bruk piltastene for å endre posisjonen til beskjæringsområdet.
true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.