Administrer e-poster fra Google-tjenester

Administrer e-postinnstillingene dine for Google-tjenester på E-post fra Google-tjenester-siden.

Viktig: Google sender enkelte e-poster, for eksempel tjenestekunngjøringer, som du ikke kan velge bort.

Du kan administrere e-postinnstillingene for de fleste Google-abonnementer på E-post fra Google-tjenester-siden. Derfra kan du avslutte abonnementet på Google-abonnementer, for eksempel nyhetsbrev og oppdateringer.

Administrer e-postinnstillinger

1. Åpne Innstillinger-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Google og så Administrer Google-kontoen din.
  3. Trykk på Data og personvern øverst.
  4. Trykk på Administrer e-postinnstillinger under «E-post fra Google-tjenester».

Her kan du administrere e-postabonnementene dine hos Google.

Finn abonnementer som mangler

Hvis du ikke finner et av abonnementene dine, kan du sende oss tilbakemelding.

1. Åpne Innstillinger-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Google og så Administrer Google-kontoen din.
  3. Trykk på Data og personvern øverst.
  4. Trykk på Administrer e-postinnstillinger under «E-post fra Google-tjenester».
  5. Trykk på Send tilbakemelding nederst.

Feilsøking

Jeg finner ikke abonnementet jeg vil ha

Vi planlegger å gi deg tilgang til mange flere Google-e-postabonnementer fra E-post fra Google-tjenester-siden. Foreløpig kan du bare administrere enkelte abonnementer på produktsiden.

Abonnementet vises bare på én enhet

Noen enheter viser bare abonnementer for språket som er valgt på den aktuelle enheten. Hvis enheten for eksempel er satt til engelsk, kan den bare vise abonnementer med innhold på engelsk.

Jeg vil velge bort pushvarsler

Du kan for øyeblikket ikke administrere pushvarslinger fra E-post fra Google-tjenester-siden. Vi kan legge til dette i fremtiden.

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.