Bekreft identiteten din med gyldig legitimasjon

Brukerstøtteartikkelen nedenfor gjelder en oppdatering som bare er synlig for et mindre antall skapere. Vi prøver ut ekstra kvalifikasjonskriterier for enkelte funksjoner. Målet med dette er å redusere forekomsten av uriktig bruk. Hvis denne oppdateringen gjelder for deg, kan det hende at vi ber om flere opplysninger til bekreftelsesformål når du prøver å bruke enkelte funksjoner.

Du kan finne ut mer og stille spørsmål i denne forumtråden.

Hvis du velger å bekrefte identiteten din med legitimasjon, må den oppfylle følgende kriterier:

• Den må være gyldig.
  • Den kan ikke være utløpt.
  • Fødselsdatoen på legitimasjonen må samsvare med fødselsdatoen som er oppført i Google-kontoen din.
  • Du må ha sjekket landet/området ditt i listen nedenfor for å se om informasjonen på legitimasjonen må dekkes til og holdes privat.

Nedenfor ser du en liste over gyldig legitimasjon og eventuelle krav for hvert land/område:

• førerkort
  • ID-kort
  • pass
  • oppholdstillatelse