Knop Toegankelijkheid

Sommige toegankelijkheidstools plaatsen een knop Toegankelijkheid Toegankelijkheid in de navigatiebalk. U kunt op deze knop tikken om de toegankelijkheidstool in te schakelen die aan de knop is gekoppeld.

Tips voor het gebruik van de knop Toegankelijkheid:

• De knop Toegankelijkheid wordt pas weergegeven in de navigatiebalk nadat u bepaalde toegankelijkheidstools heeft ingeschakeld, zoals Selecteren om uitgesproken te worden, Vergroting, Toegankelijkheidsmenu of een andere toegankelijkheidsservice die de knop gebruikt. De knop Toegankelijkheid bevindt zich naast de knop Overzicht Overzicht.
  • Als u meerdere tools heeft ingeschakeld die de knop Toegankelijkheid gebruiken, wordt de knop standaard gekoppeld aan de tool die u het meest recent heeft gebruikt. Als u tussen tools wilt schakelen, tikt u op de knop Toegankelijkheid en houdt u deze vast.

Als u de knop Toegankelijkheid niet ziet:

• Zorg ervoor dat u Android 8.0 of hoger gebruikt. Meer informatie over het controleren van uw Android-versie.
  • Als u gebarennavigatie gebruikt op uw Android-apparaat, zijn de navigatieknoppen en de knop Toegankelijkheid mogelijk verborgen. Vraag de fabrikant van uw apparaat hoe de navigatieknoppen kunnen worden weergegeven.

Android-ontwikkelaars: Meer informatie over hoe u de knop Toegankelijkheid gebruikt in uw toegankelijkheidsservice.