Meer informatie over Android-meldingen met flits

Je kunt je Android-apparaat zo instellen dat de zaklamp of het scherm van de camera flitst.

Meldingen met flits aanzetten

1. Ga op je apparaat naar Instellingen Instellingen En dan Meldingen En dan Meldingen met flits.
  2. Zet Cameraflits of Schermflits aan.
  3. Als je de kleur van de schermflits wilt wijzigen, tik je op Schermflits.
  4. Tik op de kleur om de gewenste kleur te kiezen.
  5. Tik op Voorbeeld om de kleurwijzigingen te bekijken.
  6. Tik op Klaar om je wijzigingen op te slaan.
  7. Tik op Voorbeeld om de melding met flits of de instelling voor de schermflits te testen.

Tips:

• Je vindt de instellingen voor meldingen met flits ook via Instellingen Instellingen En dan Toegankelijkheid En dan Meldingen met flits.
  • De standaardkleur voor Melding met schermflits is geel.
  • Als je het kleuroverlay-effect op het scherm of de cameraflits wilt zien, tik je op Voorbeeld onderaan het scherm als de cameraflits of schermflits aanstaat.
  • Wees voorzichtig met het gebruik van meldingen met flits als je gevoelig bent voor licht.

Hoe meldingen met flits werken

Meldingen met camera- en schermflits

Belangrijk: Je kunt ervoor kiezen een melding te krijgen via de cameraflits, de schermflits of allebei. Cameraflits is niet op alle apparaten beschikbaar.

• Als je een inkomend gesprek krijgt: Het scherm, het cameralampje of beide blijven flitsen totdat je het gesprek beantwoordt.
  • Als de wekker afgaat: Het scherm, het cameralampje of beide blijven flitsen totdat je de wekker uitzet of snoozet.
  • Als je een melding krijgt: Het scherm, het cameralampje of beide flitsen een paar keer om je te waarschuwen voor een melding.

Tips:

• Meldingen met flits volgen nog steeds de instellingen voor Niet storen.
    • Als je je wekker instelt zodat deze nog steeds werkt in de modus Niet storen, flitst je apparaat nog steeds voor wekkers.
  • Meldingen met flits werken nog steeds in de stille modus. Als je de stille modus aanzet en de trilfunctie uitzet, gaat je apparaat flitsen wanneer je een melding krijgt.