Snelstartgids voor non-profitorganisaties

Voor: in aanmerking komende non-profitorganisaties

Communiceer en werk effectiever samen met personeel, vrijwilligers, donateurs en bestuursleden.

Controleer of u in aanmerking komt voor een versie voor een van de Nonprofits-versies via het programma Google voor Non-profitorganisaties. Nadat u een Nonprofits-versie (kosteloos) heeft geactiveerd, kunt u ook upgraden naar Business for Nonprofits of Enterprise for Nonprofits tegen gereduceerde prijzen voor non-profitorganisaties.

Meer informatie over de Nonprofits-versies.

1

Uw beheerdersaccount openen

zelfstandig ondernemers: inloggenIn de Google Beheerdersconsole kunnen beheerders Google-services beheren voor mensen in een organisatie.

Meer informatie

2

Uw zakelijke e-mailadres instellen (optioneel)

zelfstandig ondernemers: domein verifiërenAls u Gmail niet heeft geactiveerd tijdens de aanmelding, kunt u dit nu doen. U moet de MX-records van uw domein wijzigen zodat e-mails naar de e-mailservers van Google worden gestuurd. We raden u ook aan een SPF-record toe te voegen aan uw domeininstellingen.

Geen zorgen als u niet weet wat MX- of SPF-records zijn. Hieronder wordt u door de stappen geleid.

3

Nonprofits-versie activeren

middelgrote bedrijven: voorkeuren voor functiereleases instellenIn aanmerking komende non-profitorganisaties hebben kosteloos toegang tot de Nonprofits-versie. Als u een in aanmerking komende non-profitorganisatie bent en u momenteel een proefperiode voor Google Workspace heeft, moet u uw account upgraden naar de Nonprofits-versie voordat de proefperiode voorbij is.

Meer informatie

4

E-mails, agenda's en contacten van gebruikers migreren

Gebruik onze migratietools om de e-mails, contacten en agenda-afspraken van uw organisatie te importeren naar G Suite for Nonprofits.

Meer informatie

4

Uw team samenstellen en beheren

Stel accounts voor teamleden in en beheer hun identiteit.

Instellen

Meer informatie

5

Het account van uw organisatie instellen

zelfstandig ondernemers: account beherenVoeg uw logo toe en volg de praktische tips voor beveiliging en compliance.

Instellen

Regiospecifiek

5

Uw vergaderingen en e-mails beheren

kleine bedrijven: meetings en e-mail beherenHaal het maximale uit Gmail, Google Contacten en Google Meet voor uw vergaderingen met teams en klanten.

Instellen

Meer informatie

7

Werken met cloudopslag en online documenten

zelfstandig ondernemers: cloudopslagOntdek een reeks krachtige apps voor documenten, spreadsheets en presentaties waarmee u werkt in de browser.

Instellen

Meer informatie

9

Uw gebruikers trainen

Bekijk trainingshandleidingen, tips, klantvoorbeelden en andere bronnen om uw gebruikers te helpen slimmer te werken en het maximale te halen uit G Suite for Nonprofits op het werk.

Meer informatie

8

Uw bereik vergroten

zelfstandig ondernemers: bedrijf laten groeienWilt u meer? Verbeter uw online aanwezigheid op het web en pas uw account en Google-tools aan uw behoeften als non-profitorganisatie aan.

Meer informatie