De gegevens van uw organisatie migreren naar G Suite

In deze migratiehandleidingen leest u hoe u de gegevens van uw organisatie, zoals e-mails, contacten en agenda's, kunt migreren naar G Suite.

Waar bevinden uw gegevens zich nu?

Microsoft® Outlook®

Zie Migreren vanuit Outlook naar G Suite voor meer informatie.

Gmail- of webmailaccounts

Kies deze optie als uw organisatie e-mail in een webbrowser gebruikt, zoals:

• Gmail.com

• Webmailservices die POP3 gebruiken, zoals Yahoo!®, Apple® iCloud® en AOL®

• Een ander G Suite-account

• Internetproviders (ISP's) die IMAP gebruiken, zoals GoDaddy®, Rackspace®, 1&1® en Bluehost®

Zie Migreren van Gmail of webmail naar G Suite voor meer informatie.

Zakelijke server

Kies de server waarop uw oude accounts staan.

Aanvullende bronnen