Naviger i YouTube Studio

YouTube Studio er stedet for skapere. Her finner du alt du trenger for å administrere tilstedeværelsen din, sørge for at kanalen din vokser, komme i kontakt med publikum og tjene penger.

Merk: Du kan slå på mørkt tema i YouTube Studio.

Navigering i YouTube Studio

Abonner på YouTube-kanalen for skapere for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Administrer kanalen din

YouTube Studio-appen for Android

1. Åpne YouTube Studio-appen

Bruk menyen nederst til å administrere videoene dine og kanalen din.

• Oversikt: Få en oversikt over statistikk, innhold og kommentarer på kanalen din.
  • Innhold: Se videoene, Shorts-videoene, direktesendingene og spillelistene dine. Du kan redigere videodetaljer, sjekke videobegrensninger med mer.
  • Analytics: Følg med på resultatene for kanalen din og videoene dine med beregninger og rapporter i YouTube Analytics.
  • Kommentarer: Se og svar på kommentarer til videoene dine.
  • Inntekt: Hvis du er med i YouTubes partnerprogram, kan du administrere innstillingene dine for inntektsgenerering.

How to Use the YouTube Studio Mobile App

Få skapertips om videoutstyr og videoinnspilling.

Navigeringstips

Få de nyeste oppdateringene

Bruk kontrollpanelet i YouTube Studio for å se de nyeste oppdateringene, blant annet

Få hjelp

Trykk på profilbildet ditt etterfulgt av Brukerstøtte .

Send tilbakemelding

Trykk på profilbildet ditt etterfulgt av Send tilbakemelding.