Kanavien ylläpito Studio Content Managerissa

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria.

Voit luoda tai linkittää kanavia Studio Content Managerissa ja ylläpitää useita kanavia ja videoita kerralla.

Kanavien lisääminen tai poistaminen

Katso alla olevista artikkeleista ohjeet, miten kanavia voi lisätä tai poistaa Content Managerissa:

Content ID:n ottaminen käyttöön videoita varten

Kun kanava on lisätty Content Manageriin, voit tehdä vaatimuksia kyseisen kanavan videoista. Jos haluat ottaa Content ID ‑vaatimukset käyttöön yksittäisten videoiden kohdalla linkitetyissä kanavissa, tee näin:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Videot .
  3. Merkitse viitteinä käytettävien videoiden ruudut valituiksi.
  4. Valitse Muokkaa ja sitten Content ID ‑osumat.
  5. Valitse Ota käyttöön ja valitse sitten videon osumakäytäntö.
  6. Klikkaa PÄIVITÄ VIDEOT.

Videoasetusten muokkaaminen

Voit muokata yksittäisen videon sisällönkuvaustietoja ja asetuksia Studio Content Managerissa. Videot-sivulta voit laittaa videoiden kaupallistamisen päälle, muokata sisällönkuvaustietoja ja muokata muita asetuksia. Voit muuttaa näitä asetuksia useille videoille yhdellä kertaa. Katso lisätietoja videoasetusten muokkaamisesta

Kanavalupien muokkaaminen

Voit muokata yksittäisten kanavan omistajien lupia Studio Content Managerissa. Luvan voi myöntää erikseen näitä varten:

• Videoiden kaupallistaminen: Voit antaa kanavan omistajille luvan laittaa kaupallistamisen päälle yksittäisille videoille.
  • Tulojen seuraaminen: Voit sallia kanavan omistajien nähdä kokonaismainostulot.
  • Osumakäytännön valitseminen (tietyt tilit): Voit sallia kanavan omistajien laittaa Content ID ‑vastaavuuksien etsinnän päälle yksittäisille videoille.

Kanavalupien muokkaaminen:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Kanavat .
  3. Klikkaa Kanavan luvat ‑sarakkeista Muokkaa päivittääksesi lupia.

Tilastot

Studio Content Managerissa on saatavilla tilastoja, kuten yksittäisten kanavien tai videoiden katselukerrat, tykkäykset ja kommentit. Valitse vasemmasta valikosta Tilastot ‑sivu. Lue lisää tilastoista.

Kanavien tilan seuraaminen

Luomalla kanavistasi tiedoston voit tarkistaa suljetut kanavat, seurata kutsuja ja nähdä kaupallistamisen tilan. Näin eksportoit Content Manageriin yhdistettyjen kanavien tietoja:

1. Valitse vasemmasta valikosta Kanavat .
  2. Valitse kaikki kanavat klikkaamalla valintaruutua sivun yläosassa.
  3. Valitse Vie ja sitten Pilkuilla erotetut arvot (.csv) tai Google Sheets (uusi välilehti). Tiedoston käsittely alkaa.
  4. Kun eksportointi on valmis:
    • CSV-tiedosto: Klikkaa yläbannerista LATAA.
    • Google Sheets ‑tiedosto: Klikkaa yläbannerista AVAA TAULUKKO UUTEEN IKKUNAAN.

Vaatimusten ja varoitusten käsittely

Tietyt Content Manager ‑tilit voivat vastata linkitettyjä kanavia koskeviin Content ID ‑vaatimuksiin ja tekijänoikeusvaroituksiin esimerkiksi kiistauttamalla vaatimukset ja tekemällä niistä valituksen. Kun haluat tarkastella näitä tietoja, tee näin:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Videot .
  3. Klikkaa suodatinpalkkia ja sitten Tekijänoikeudet tai Tekijänoikeusvaroitukset.
  4. Vie hiiri Rajoitukset-sarakkeen Tekijänoikeudet-kohdan päälle.
  5. Klikkaa NÄYTÄ TIEDOT.
  6. Tarkista tiedot ja klikkaa sitten VALITSE TOIMINTO nähdäksesi mahdolliset lisätoimet.