Updates voor kijkers

Lees dit artikel om op de hoogte te blijven van alle wijzigingen op YouTube. Ben je YouTube Premium-lid? Lees hier meer over updates en promoties. Als creator kom je hier meer te weten over wijzigingen in tools en functies voor creators.

Nieuwste updates

Updates van de afgelopen 2 weken

• Reacties zijn nu beschikbaar op alle platforms: Je kunt nu niet alleen reacties in live chats achterlaten op iPhones en iPads, maar ook op computers en mobiele Android-apparaten. Zo kun je meteen reageren op wat er in een livestream gebeurt door op de reactie te tikken die overeenkomt met hoe je je voelt. Reacties zijn anoniem. Meer informatie
  • Luisteren naar YouTube Music op HomePod en Fitbit: Als je lid bent van YouTube Music Premium of YouTube Premium, kun je gedownloade muziek en podcasts luisteren op ondersteunde Fitbits en Apple HomePods. Meer informatie
  • Luisteren naar podcasts in YouTube Music: Als je in Europa, het Midden-Oosten of Afrika bent, kun je nu naar podcasts luisteren in de YouTube Music-app. Zoek naar podcasts die je leuk vindt en luister ernaar op de achtergrond, wat je lidmaatschapsstatus ook is. Meer informatie over hoe je podcasts vindt in YouTube Music
  • Luisteren naar podcasts in YouTube Music: Als je in Canada, Latijns-Amerika, Azië of op eilanden in de Stille Oceaan bent, kun je nu naar podcasts luisteren in de YouTube Music-app. Zoek naar podcasts die je leuk vindt en luister ernaar op de achtergrond, wat je lidmaatschapsstatus ook is. Meer informatie over hoe je podcasts vindt in YouTube Music
  • Reacties in YouTube Music: Je kunt nu reageren op nummers, video's en podcastafleveringen in de YouTube Music-app op iOS en Android. Reacties zijn een goede manier om jezelf te uiten en contact te leggen met andere YouTube-gebruikers. Meer informatie
  • Een NFL Sunday Ticket-studentenabonnement kopen: We rollen het NFL Sunday Ticket-studentenabonnement uit vanaf woensdag 23 augustus 2023. Studenten die in aanmerking komen, kunnen een NFL Sunday Ticket kopen op YouTube voor $ 109 of het combineren met NFL RedZone voor nog eens $ 10. Het studentenabonnement zal in het hele land beschikbaar zijn vóór de start van het reguliere seizoen in september. Meer informatie over het studentenabonnement

Welcome to the YouTube Viewers Channel!

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Vorige updates

Updates van de afgelopen 6 maanden

Augustus 2023

• Bekijk Samples in de YouTube Music-app: Samples is een nieuwe feed in de YouTube Music-app met gepersonaliseerde muziekvideosegmenten. Ontdek hoe je Samples gebruikt of tik in het menu onderaan op Samples om te beginnen met kijken.
  • Een NFL Sunday Ticket met maandelijkse betalingen kopen: We rollen maandelijkse betalingsplannen uit om NFL Sunday Ticket te kopen op YouTube en YouTube TV. Kijkers op de meeste locaties krijgen de optie om NFL Sunday Ticket te kopen via een betalingsplan van 4 maandelijkse betalingen, wat gelijk is aan dezelfde prijs als je ze met één betaling koopt. Meer informatie over maandelijkse betalingsplannen

Juli 2023

• Multiview is beschikbaar in de YouTube-app: Met multiview kun je tot 4 streams tegelijk bekijken op een streamingapparaat of een smart-tv. Met multiview in de YouTube-app kun je samen verschillende wedstrijden kijken, de audio aanpassen om het live verslag te beluisteren als de actie intenser wordt en daarna het volledige scherm openen om alle details te bekijken. Meer informatie over hoe je meerdere streams tegelijk bekijkt met multiview

Juni 2023

• Emoji's tijdens Pride 🏳️‍🌈: De nieuwe manieren waarop je kunt delen en jezelf kunt tonen in de live chat, terwijl je de LHBTQ+ community steunt. In juni zien kijkers op geselecteerde locaties deze nieuwe ontwerpen in de emoji-kiezer. Meer informatie over live emoji's We zijn heel benieuwd hoe jullie emoji's gebruiken om contact met elkaar te leggen op YouTube.

Mei 2023

• Reacties die beschikbaar zijn in de live chat op iPhones en iPads: Als je een livestream met Chat bekijkt op een iPhone of iPad, kun je reageren door op de reactie te tikken die overeenkomt met hoe je je voelt. Meer informatie
  • Stories vanaf 26 juni niet meer beschikbaar: Vanaf 26 juni is Stories niet meer beschikbaar op YouTube. Stories die je op 26 juni hebt gepost, kun je nog 7 dagen bekijken. Meer informatie

April 2023