Find rundt i YouTube Studio

YouTube Studio er platformen for youtubere. Fra ét sted kan du styre din tilstedeværelse, få din kanal til at vokse, interagere med dine seere og tjene penge.

Bemærk! Du kan aktivere mørkt tema i YouTube Studio.

Find rundt i YouTube Studio

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Administrer din kanal

YouTube Studio-appen til Android

1. Åbn YouTube Studio-appen .

Brug menuen nederst til at administrere dine videoer og din kanal.

• Kontrolpanel: Få et øjebliksbillede af analysedata, indhold og kommentarer på din kanal.
  • Indhold: Se dine videoer, Shorts-videoer, livevideoer og playlister. Du kan redigere videooplysninger, tjekke videobegrænsninger og meget mere.
  • Analytics: Hold øje med din kanals og dine videoers effektivitet via metrics og rapporter i YouTube Analytics.
  • Kommentarer: Se og svar på kommentarer til dine videoer.
  • Tjen penge: Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, kan du administrere dine indstillinger for indtægtsgenerering.

Sådan bruger du YouTube Studio-mobilappen

Navigationstips

Hent de nyeste opdateringer

Brug kontrolpanelet i YouTube Studio til at se de nyeste opdateringer, heriblandt:

Få hjælp

Tryk på dit profilbillede og så Hjælp .

Send feedback

Tryk på dit profilbillede og så Send feedback.