YouTube Studion ominaisuuspäivityksiä

Creator Studion perinteinen versio poistuu käytöstä lähikuukausina. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä ominaisuudet ja työkalut sisällytetään YouTube Studioon ja mitkä poistuvat käytöstä Creator Studion perinteisen version mukana.

YouTube Studion uudet ominaisuudet

Tässä on muutama täysin uusi YouTube Studion ominaisuus.

• Pikkukuvan näyttökertojen ja klikkausprosentin reaaliaikainen data
  • Uudet tiedot näyttävät, kuinka monta prosenttia tilaajakunnastasi saa ilmoituksia kanavaltasi
  • Uudistettu lataustoiminto
  • Valvontaa helpottavat Kommentit-sivun suodattimet

Creator Studion perinteisestä versiosta äskettäin lisätyt ominaisuudet

Tässä on muutamia ominaisuuksia, jotka lisättiin äskettäin osaksi YouTube Studiota.

• Muokatun videon tallentaminen uutena videona ja alkuperäisen videon palauttaminen
  • Videon tekijänoikeusrikkomussyytteiden kiistautukset ja valitukset
  • Tilastojen kaaviotyypit, kuten piirakkakaaviot

YouTube Studioon pian tulossa olevat ominaisuudet

Tässä on muutamia Creator Studion perinteisen version ominaisuuksia, jotka lisätään pian YouTube Studioon.

• Useiden videoiden lataus kerralla
  • Helpompia tapoja jakaa pääsy kanavan hallinnoijille
  • Hallintapaneelin Tärkeät ilmoitukset ‑kortti

Perinteiset ominaisuudet, jotka ovat yhä saatavilla

YouTube Studioon lisätään myöhemmin muutamia ominaisuuksia. Olemme lisänneet näiden ominaisuuksien linkit YouTube Studioon. Kun Creator Studion perinteinen versio poistuu käytöstä, voit käyttää tämän jälkeenkin seuraavia ominaisuuksia:

• Päätösruudut
  • Tietokortit
  • Soittolistat
  • Live-tapahtumat
  • Audiokirjasto
  • Kanavan personointi
  • Yksityisten videoiden jakaminen
  • Livestriimi
  • Käännökset ja transkriptio
  • Tila ja ominaisuudet

Perinteisen version ominaisuudet, jotka poistuvat käytöstä

Creator Studion perinteinen versio poistuu käytöstä asteittain lähikuukausien aikana. Osa perinteisen version ominaisuuksista ei siirry YouTube Studioon. Kun Creator Studion perinteinen versio poistuu kanavaltasi, et voi enää käyttää näitä ominaisuuksia.

Latausaika Videot-sivulla

Videosi latausaika ei näy YouTube Studion Videot-sivulla.
Näet silti päivämäärän, jolloin video ladattiin. Voit myös lajitella videot päivämäärän mukaan.

HD-kuvake Videot-sivulla

Et näe HD-tilaosoitinta  HD-videoiden vieressä YouTube Studion Videot-sivulla. Videoiden resoluutio ei kuitenkaan muutu. Pyrimme tuomaan ominaisuuden YouTube Studioon lähikuukausien aikana.
Näet videon katselusivun laatuasetuksista, onko lataamasi video HD-laatuinen.

Joitain tarkennetun haun ominaisuuksia

Useimmat haku- ja suodatusasetukset ovat saatavilla YouTube Studiossa. Seuraavia suodatustapoja ei voi käyttää:
  • Lähetysaika
  • Videotunnusluettelo
  • Tagi
  • Videon pituus
  • Videot, jotka eivät sisällä tiettyä tekstiä
Nämä vaihtoehdot poistuvat käytöstä, koska lisäämme tehokkaampia suodattimia, kuten videon näyttökertojen määrä. Voit silti lajitella päivämäärän ja näyttökertojen määrän mukaan.

Ilmoituspostilaatikko

Aiemmin saatoit katsoa ilmoitukset Creator Studion perinteistä versiosta klikkaamalla oikeasta yläkulmasta kelloa . Tämä postilaatikko sisältää pääasiassa tilaamiesi kanavien ilmoituksia, eikä se näy YouTube Studiossa.
Voit edelleen avata ilmoituspostilaatikon osoitteessa YouTube.com. Olemme kehittämässä parempaa postilaatikkoa kanavasi ilmoituksille.

Hallintapaneelin muokkaaminen

Et voi muokata hallintapaneelia YouTube Studiossa.
Pyrimme parantamaan YouTube Studion hallintapaneelin käyttökokemusta.

Hallintapaneelin kommentti- ja videokortit

Uusien kommenttien tai uusien videoiden kortteja ei näy YouTube Studion hallintapaneelissa. Pyrimme lisäämään kortit hallintapaneeliin lähikuukausien aikana.
Voit tarkistaa kommentit avaamalla Kommentit-sivun YouTube Studiossa. Voit valita tietyt kommentit tarkistettaviksi Kommentit-sivun suodatinpalkin avulla. Voit hakea esimerkiksi kommentteja, joihin et ole vielä vastannut tai joissa on tietty teksti tai kysymyksiä.

YouTube Studio näyttää automaattisesti hallintapaneelissa tilannekuvan viimeisen videosi menestyksestä.

Videon tilastojen yksityisyysasetus

Aiemmin sisällöntuottajat saattoivat näyttää videon katselusivulla tilastoja, kuten katseluajan ja jaon. Vuonna 2018 nämä tilastot poistuivat videon katselusivulta, mutta sisällöntuottajat saattoivat ottaa ne käyttöön Creator Studion perinteisessä versiossa. Tätä vaihtoehtoa ei ole saatavilla YouTube Studiossa.
Tällä asetuksella ei ole ollut vaikutusta vuoden 2018 jälkeen. Tähän ei vaikuttanut se, olivatko videosi näyttökerrat, tykkäykset tai ei-tykkäykset julkisia.

Verkkotunnus- tai sovellussuodatus

Verkkotunnus- tai sovellussuodatuksella voit valita tietyt sivustot tai sovellukset ja estää niiltä videoidesi upottamisen. Kun Creator Studion perinteinen versio poistuu, tämä asetus ei ole enää saatavilla.

Videon jakelun joukkomuutokset

Videon jakelun avulla voit valita, ovatko videosi saatavilla kaikilla alustoilla vai ainoastaan kaupallisilla alustoilla. Et voi muuttaa useiden videoiden jakelua kerralla YouTube Studiossa.
Voit silti muuttaa yksittäisen videon jakelua.

Google Kuvien tuonti

Et voi enää tuoda videoita Google Kuvista.
Jos haluat ladata Google Kuvissa olevan videon, lataa video osoitteesta photos.google.com laitteellesi. Lataa se sen jälkeen YouTubeen.
Lue, miten löydät tarvitsemasi työkalut YouTube Studiosta.