Triar com vols obtenir ingressos

Si formes part del Programa per a partners de YouTube, pots obtenir ingressos mitjançant:

Algunes d'aquestes funcions d'obtenció d'ingressos tenen requisits d'idoneïtat diferents. En aquest article s'explica com pots activar-les si en compleixes els requisits.

Abans de començar, assegura't que has completat tots els passos per activar la monetització al teu canal i que has configurat un compte d'AdSense per als pagaments.

Activar els anuncis

Si el teu vídeo compleix les directrius sobre contingut adequat per a anunciants, pots activar-hi els anuncis. Si no saps si el teu vídeo compleix els requisits, pots autoavaluar el contingut tu mateix. Encara que activis els anuncis, això no significa que se'n publiquin automàticament als vídeos, ja que abans els vídeos han de passar per un procés de revisió estàndard, que inclou revisions automatitzades o humanes, per determinar si compleixen les nostres directrius.

En activar els anuncis als vídeos de YouTube, confirmes que tens tots els drets necessaris dels elements visuals i d'àudio d'aquests vídeos.

Versió beta de YouTube Studio

Segueix aquestes instruccions per activar els anuncis als vídeos que ja has penjat:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a studio.youtube.com.
  3. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos.
  4. Selecciona un vídeo.
  5. Al menú de l'esquerra, selecciona Obtenció d'ingressos.
  6. Tria el tipus d'anuncis que vols publicar.
  7. Fes clic a Desa.

Versió clàssica de Creator Studio

Activar els anuncis quan penges un vídeo

1. Segueix els passos per penjar un vídeo. Mentre el teu vídeo s'estigui penjant, fes clic a la pestanya Obtenció d'ingressos de la pàgina de pujada.
  2. Selecciona Vull obtenir ingressos amb el meu vídeo.
  3. Selecciona els formats d'anunci que vols activar al vídeo. Cada tipus de format d'anunci indica en quins dispositius es publicarà i inclou una il·lustració de l'emplaçament d'anunci.
  4. Fes clic a Desa els canvis.

Activar els anuncis per a vídeos que ja hagis penjat

1. Ves al Gestor de vídeos.
  2. Al costat del vídeo en què vulguis activar els anuncis, fes clic a Edita o a la icona de monetització .
  3. Selecciona la pestanya Obtenció d'ingressos.
  4. Selecciona Vull obtenir ingressos amb el meu vídeo.
  5. Selecciona els formats d'anunci que vols activar al vídeo. Cada tipus de format d'anunci indica en quins dispositius es publicarà i inclou una il·lustració de l'emplaçament d'anunci.
  6. Fes clic a Desa els canvis.

Activar els anuncis a diversos vídeos

1. Ves al Gestor de vídeos i selecciona els vídeos amb què vols obtenir ingressos.
  2. A la part superior de la pàgina, fes clic al menú desplegable Accions.
  3. Selecciona Obtén ingressos.
  4. Utilitza les caselles de selecció per confirmar o canviar els formats d'anunci que vols activar als vídeos i especifica si contenen emplaçaments de productes de pagament.
  5. Fes clic a Obtén ingressos.

Activar els abonaments al canal

Activar els abonaments al teu canal

1. Inicia la sessió al teu Compte de Google des d'un ordinador.
  2. Ves a la pàgina Abonaments al canal.
  3. Fes clic a Comença i segueix les instruccions en pantalla.

Activar el prestatge de marxandatge

El prestatge de productes de marxandatge permet que alguns creadors mostrin els seus productes de marca oficials a YouTube. Aquest prestatge s'inclou a les pàgines dels vídeos dels canals que compleixen els requisits.

Activar el prestatge de marxandatge al teu canal

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Obtenció d'ingressos.
  3. Fes clic a la pestanya Marxandatge. Només veuràs aquesta opció si el teu canal compleix els requisits.
  4. Segueix les instruccions en pantalla per obtenir el teu identificador de botiga Teespring i enllaçar-lo al teu canal de YouTube.

Obtén més informació sobre els requisits d'idoneïtat i sobre com funciona el prestatge de marxandatge.

Activar Super Chat

Super Chat et permet interaccionar amb els teus fans. Quan un espectador compra un Super Chat, el seu missatge es destaca (i, de vegades, es fixa) a la part superior d'un xat.

Versió beta de YouTube Studio

1. Inicia la sessió a studio.youtube.com.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Obtenció d'ingressos.
  3. Al menú de la part superior del tauler principal, fes clic a Xat en directe > Comença i segueix les instruccions en pantalla.
  4. Un cop hagis completat les instruccions, veuràs el text "Super Chat està activat" al costat d'un commutador blau.

Obtén més informació sobre els requisits d'idoneïtat, les polítiques i les maneres de gestionar Super Chat.

Versió clàssica de Creator Studio

1. Inicia la sessió a YouTube en un ordinador.
  2. Ves a la pàgina de funcions a www.youtube.com/features.
  3. A "Super Chat", fes clic a Activa i segueix les instruccions en pantalla.

Mentre Super Chat estigui activat al teu canal, els espectadors veuran un símbol de dòlar  en tots els teus xats en directe.

Obtén més informació sobre els requisits d'idoneïtat, les polítiques i les maneres de gestionar Super Chat.

Activar els ingressos de YouTube Premium

No cal que facis res per activar els ingressos de YouTube Premium. Si un subscriptor de YouTube Premium mira el teu contingut, obtindràs part de la tarifa que paga per aquest servei. Tots els vídeos que hi publiquis (sempre que compleixin les nostres directrius de la comunitat) reuneixen els requisits per obtenir ingressos de YouTube Premium. Obtén més informació sobre aquest servei.