Creator Studio-taken uitvoeren in de bètaversie van YouTube Studio

We willen dat de bètaversie van YouTube Studio de nieuwe thuisbasis wordt voor creators. We hebben dan ook de meeste tools toegevoegd die creators nodig hebben. In dit artikel lees je hoe je met de bètaversie van YouTube Studio taken uitvoert die je eerder in de klassieke versie van Creator Studio uitvoerde.

Een video toevoegen aan een playlist

1. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio.
  2. Selecteer Video's in het linkermenu.
  3. Klik op de titel of thumbnail van een video.
  4. Selecteer Playlists.
  5. Vink het vakje aan naast de playlist waaraan je een video wilt toevoegen.
  6. Selecteer GEREED.
  7. Selecteer Opslaan bovenaan de pagina.

Ondertiteling aan video's toevoegen

1. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio.
  2. Selecteer Transcripties in het linkermenu.
  3. Klik op de titel of thumbnail van een video.
  4. Selecteer Toevoegen onder Ondertiteling.
  5. Selecteer Nieuwe ondertiteling maken.
  6. Kies de taal van de ondertiteling.
  7. Maak een keuze uit:
  8. Voeg ondertiteling toe en klik op Wijzigingen opslaan.

Kaarten toevoegen aan video's

1. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio.
  2. Selecteer Video's in het linkermenu.
  3. Klik op de titel of thumbnail van een video.
  4. Selecteer Kaarten.

Door nummers in de audiobibliotheek browsen en deze downloaden

1. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio.
  2. Selecteer Overige functies in het linkermenu.
  3. Selecteer Audiobibliotheek.

Audio aan je video toevoegen of de audio van je video vervangen

1. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio.
  2. Selecteer Video's in het linkermenu.
  3. Klik op de titel of thumbnail van een video.
  4. Selecteer Editor in het linkermenu.
  5. Klik in de audiorij Muzieknoot op Uitvouwen Minimize.
  6. Selecteer +AUDIO.
  7. Zoek de audio die je wilt toevoegen en selecteer TOEVOEGEN AAN VIDEO.
  8. Sleep in de videospeler de randen van de audiotrack om de timing te wijzigen.
  9. Selecteer Wijzigingen opslaan.

Video's in bulk verwijderen

Deze functie wordt nog toegevoegd. Gebruik Creator Studio om meerdere video's tegelijk te verwijderen. Selecteer Klassieke versie van Creator Studio in het linkermenu.

Een video als een nieuwe video opslaan

Deze functie wordt nog toegevoegd. Gebruik Creator Studio om een bewerkte video als een nieuwe video op te slaan. Selecteer Klassieke versie van Creator Studio in het linkermenu.

Overige functies in de bètaversie van YouTube Studio

In de bètaversie van YouTube Studio kun je ook het volgende: