Navigera i YouTube Studio

YouTube Studio är plattformen för kreatörer. Du kan sköta din närvaro, se till att kanalen växer, interagera med tittarna och tjäna pengar på ett och samma ställe.

Obs! Du kan aktivera mörkt tema i YouTube Studio.

Använda YouTube Studio

Prenumerera på kanalen YouTube Creators för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Hantera din kanal

YouTube Studio-appen för Android

1. Öppna YouTube Studio-appen .

Använd menyn längst ned för att hantera dina videor och kanalen.

• Översikt: Få en översiktsbild av din statistik, ditt innehåll och dina kommentarer på kanalen.
  • Innehåll: Se dina videor, Shorts-videor, livestreamar och spellistor. Du kan redigera videoinformation, kontrollera videobegränsningar och annat.
  • Analytics: Se resultat för kanalen och dina videor med hjälp av mätvärden och rapporter i YouTube Analytics.
  • Kommentarer: Se och svara på kommentarer till dina videor.
  • Intäkter: Om du deltar i YouTubes partnerprogram kan du hantera inställningarna för intäktsgenerering.

How to Use the YouTube Studio Mobile App

Få tips för kreatörer om videoutrustning och videoinspelning.

Navigeringstips

Hämta de senaste uppdateringarna

Använd YouTube Studio-översikten och få de senaste uppdateringarna, däribland:

Få hjälp

Tryck på din profilbild följt av Hjälpcenter .

Skicka feedback

Tryck på din profilbild följt av Skicka feedback.