YouTube Studion betaversion käyttäminen

YouTube Studion betaversio on sisällöntuottajien uusi koti. Siellä voit ylläpitää ja kasvattaa kanavaasi, olla yhteydessä yleisöösi ja ansaita rahaa yhdessä paikassa. Katso miten sisällöntuottajien yleisimmin käyttämät toiminnot tehdään YouTube Studion betaversiossa.

Creator Studio poistuu pian käytöstä, mutta toistaiseksi voit vielä palata Creator Studion perinteiseen versioon vasemman reunan valikosta.

YouTube Studion betaversion avaaminen

Avaa YouTube Studion betaversio siirtymällä suoraan osoitteeseen studio.youtube.com tai seuraamalla näitä ohjeita:

1. Kirjaudu sisään kanavallesi.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi .
  3. Valitse YouTube Studion betakokeiluversio.​

Toiminnot ja liikkuminen

YouTube Studion betaversion yläosassa on seuraavat toiminnot:

• : Hae omia videoitasi ja siirry suoraan videon tietosivulle.
  • : Lataa uusi video tai aloita livestriimi.
  • : Selaa ohjeita.
  • : Siirry kanavallesi, palaa YouTubeen, vaihda tiliä tai kirjaudu ulos.

Kanavatoiminnot

Voit käyttää videoiden ja kanavan työkaluja vasemmasta valikosta.

• Hallintapaneeli: Saat selkeän yleiskatsauksen kanavasi tapahtumista ja YouTuben uusista toiminnoista.
  • Videot: Näet yhteenvedon videoistasi ja livestriimeistäsi.
  • Tilastot: Seuraa kanavasi ja videoidesi menestystä mittareiden ja raporttien avulla.
  • Kommentit: Lue videoiden kommentteja ja vastaa niihin.
  • Kaupallistaminen (jos käytössä): Muuta oheistuotteiden ja jäsenyyksien asetuksia.
  • Muut ominaisuudet: Käytä kanavatason ominaisuuksia, jotka vielä toistaiseksi puuttuvat YouTube Studion betaversiosta.

Videotoiminnot

YouTube Studion betaversion vasemmassa valikossa olevat välilehdet vaihtelevat sen mukaan, onko näkymässä koko kanavasi vai yksittäinen video. Näet tietyn videon toiminnot siirtymällä Videot-sivulle ja klikkaamalla videon nimeä tai pikkukuvaa. Voit myös käyttää hakukenttää.

• Tiedot: Muokkaa videon nimeä, kuvausta ja asetuksia.
  • Tilastot: Katso videotason mittareita, kuten yleisön pysyvyys.
  • Editointi: Leikkaa videoita ja lisää päätösruutuja.
  • Kommentit: Lue videon kommentit ja vastaa niihin.
  • Käännökset: Lisää videoihin käännetyt nimet ja kuvaukset.
  • Muut ominaisuudet: Käytä videotason ominaisuuksia, jotka vielä toistaiseksi puuttuvat YouTube Studion betaversiosta.

Käyttövinkkejä

Video- ja kanavatason välillä vaihtaminen

Jotkin työkalut, kuten videonmuokkausohjelma, tulevat näkyviin vain, kun valittuna on yksittäinen video. Näet enemmän vaihtoehtoja, kun siirryt videotasolta kanavatasolle tai toisinpäin.

Näet videotason vaihtoehdot klikkaamalla videon nimeä tai pikkukuvaa. Voit palata kanavatasolle valitsemalla Takaisin-nuolen YouTube Studion betaversion vasemmasta yläkulmasta.

Kanavan tai videon avaaminen nopeasti

Avaa kanavasivu klikkaamalla kanavakuvaketta YouTube Studion betaversion vasemmasta yläkulmasta.
Jos olet videotasolla, näet samassa kohdassa videon pikkukuvan. Klikkaa pikkukuvaa avataksesi videon katselusivun nopeasti.

Omien videoiden hakeminen

Voit hakea videoita nopeasti käyttämällä YouTube Studion betaversion ylälaidassa olevaa hakukenttää. Videoita voi hakea myös Videot-välilehdellä.

Enemmän vaihtoehtoja viemällä hiiri kohteen päälle

Toisto , tilastot  ja valikko  saattavat tulla näkyviin, kun viet hiiren tiettyjen tietojen päälle YouTube Studion betaversiossa.

• : Toistokuvakkeella voit katsoa videosi nopeasti YouTubessa.
  • : Tilastokuvakkeella pääset suoraan tietyn videon tilastoihin.
  • : Valikkokuvakkeella näet valittavissa olevia toimintoja.

Tuoreimmat uutiset

Valitse vasemmasta valikosta Uutta pysyäksesi ajan tasalla YouTube Studion betaversion uusimmista muutoksista. Hallintapaneelista näet YouTube Creators ‑kanavan ja Creator Academyn uusimmat päivitykset.

Ohjeet

Valitse näytön yläosasta ohjekuvake .

Palautteen lähettäminen

1. Kirjaudu YouTube Studion betaversioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Lähetä palautetta.
  3. Kirjoita palautteesi ja valitse Lähetä.