Liikkuminen YouTube Studiossa

YouTube Studio on sisällöntuottajien koti. Siellä voit ylläpitää ja kasvattaa kanavaasi, olla yhteydessä yleisöösi ja ansaita rahaa yhdessä paikassa.

Rekisteröidy YouTube Creators Research ‑ohjelmaan tehdäksesi YouTubesta paremman paikan sisällöntuottajille. Lue lisää.

YouTube Studion avaaminen

Mene suoraan YouTube Studioon tai tee näin:

1. Kirjaudu kanavallesi.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi .
  3. Valitse YouTube Studio.​

Huom. Sinulta saatetaan pyytää uutta todennusta kirjautumisen yhteydessä

Toiminnot ja liikkuminen

YouTube Studion yläosassa on seuraavat toiminnot:

•  Hae omia videoitasi ja siirry suoraan videon tietosivulle
  •  Lataa uusi video tai aloita livestriimi
  •  Selaa ohjeita
  •  Siirry kanavallesi, palaa YouTubeen, vaihda tiliä tai kirjaudu ulos

Kanavatoiminnot

Voit käyttää videoiden ja kanavan työkaluja vasemmasta valikosta.

• Kanavan hallintapaneeli: Saat selkeän yleiskatsauksen kanavasi tapahtumista ja YouTuben uusista toiminnoista.
  • Sisältö: Näet yhteenvedon videoistasi ja livestriimeistäsi.
  • Soittolistat: Luo ja ylläpidä soittolistojasi.
  • Tilastot: Seuraa kanavasi ja videoidesi menestystä mittareiden ja raporttien avulla.
  • Kommentit: Lue videoiden kommentteja ja vastaa niihin.
  • Tekstitykset: Lisää tekstityksiä videoihin itse tai anna yhteisösi tehdä niitä.
  • Kaupallistaminen (jos käytössä): Muuta oheistuotteiden ja jäsenyyksien asetuksia.
  • Personointi: Muokkaa kanavan ulkoasua, brändäystä ja perustietoja.
  • Audiokirjasto: Hae videoihisi maksutonta musiikkia ja äänitehosteita.

Videotoiminnot

YouTube Studion vasemmassa valikossa olevat välilehdet vaihtelevat sen mukaan, onko näkymässä koko kanavasi vai yksittäinen video. Pääset muokkaamaan yksittäisen videon asetuksia Sisältö-sivulta klikkaamalla videon pikkukuvaa. Voit myös etsiä videota hakukentän avulla.

• Tiedot: Muokkaa videon nimeä, kuvausta ja asetuksia.
  • Tilastot: Katso videotason tilastoja.
  • Editori: Leikkaa videoita, lisää päätösruutuja, lisää ääniraitoja ja sumenna videoita.
  • Kommentit: Lue videon kommentit ja vastaa niihin.
  • Tekstitykset: Lisää videoihin käännetyt nimet ja kuvaukset.

Käyttövinkkejä

Video- ja kanavatason välillä vaihtaminen

Jotkin työkalut, kuten videoeditori, tulevat näkyviin vain, kun valittuna on yksittäinen video. Näet enemmän vaihtoehtoja, kun siirryt videotasolta kanavatasolle tai toisinpäin.

Näet videotason vaihtoehdot klikkaamalla videon nimeä tai pikkukuvaa. Voit palata kanavatasolle valitsemalla Takaisin-nuolen YouTube Studion vasemmasta yläkulmasta.

Kanavan tai videon avaaminen nopeasti

Avaa kanavan etusivu klikkaamalla profiilikuvaasi YouTube Studion vasemmasta yläkulmasta.
Jos olet muokkaamassa videota, näet samassa kohdassa videon pikkukuvan. Klikkaa pikkukuvaa avataksesi videon katselusivun nopeasti.

Omien videoiden hakeminen

Voit hakea videoita nopeasti käyttämällä YouTube Studion ylälaidassa olevaa hakukenttää. Videoita voi hakea myös Videot-välilehdeltä.

Näet enemmän vaihtoehtoja viemällä hiiren kohteen päälle

Toiston , tilastojen , kommenttien ja valikon kuvakkeet voivat tulla näkyviin, kun viet hiiren tiettyjen tietojen päälle YouTube Studiossa.

•  Toistokuvakkeella voit katsoa videosi nopeasti YouTubessa.
  • Tilastokuvakkeella pääset suoraan tietyn videon tilastoihin.
  •  Kommenttikuvakkeella pääset videon kommentteihin.
  •  Valikkokuvakkeella pääset näkemään valittavissa olevat toiminnot.

Ohjeet ja tuki

Valitse näytön yläosasta ohjekuvake .

Lähetä palautetta

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Lähetä palautetta.
  3. Kirjoita palautteesi ja valitse Lähetä.

Näin liikut YouTube Studiossa

Seuraavassa YouTube Creators ‑kanavan videossa kerrotaan, miten YouTube Studiossa navigoidaan.

Navigating YouTube Studio