YouTube Studion betaversion esittely

YouTube Studion betaversio on sisällöntuottajien uusi koti. Siellä voit ylläpitää kanavaasi, tutustua toiminnan kehittämistä tukeviin tietoihin ja tilastoihin sekä pysyä ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista. YouTube Studion betaversio korvaa Creator Studion ja tuo mukanaan monia muutoksia ja uusia ominaisuuksia. Katso lisätietoja YouTube Studion betaversion käyttämisestä.

Uusi ulkoasu

YouTube Studion betaversiossa työkalujen käyttö on nopeampaa ja tärkeimpiin sisällöntuottajatoimintoihin vaaditaan vähemmän klikkauksia. Uuden ulkoasun ansiosta YouTube voi luoda toimintoja sisällöntuottajille nopeammin ja luotettavammin.

Enemmän tilastotietoja

YouTube Studion betaversiossa on monia uusia työkaluja kanavasi menestystä koskevien tietojen ja tilastojen hyödyntämiseen.

• Uudistetussa YouTube Analyticsissa on selkeä yleiskatsaus sekä koko kanavasi että yksittäisten videoiden menestyksestä. Se sisältää myös uusia tietoja, kuten impressiot, impressioiden klikkausprosentin ja yksittäiset katsojat. Lue lisää uudistetusta YouTube Analyticsista.
  • Videoiden yhteenvedot kertovat uusimman videosi menestyksen verrattuna edellisiin videoihisi.
  • Proaktiivisista tilastoista saat pikakatsauksen menestyksestäsi.
  • YouTuben tunnetut ongelmat ‑kortilla kerrotaan YouTuben senhetkisistä ongelmista tai katkoksista.

Uutiset ja ilmoitukset

Uuden YouTube Studion betaversion hallintapaneelin ansiosta pysyt ajan tasalla YouTuben uusista ja kiinnostavista toiminnoista. Hallintapaneelin Ideoita sinulle ‑osiosta löydät vinkkejä kanavan kehittämiseen ja Uutiset-osiosta voit lukea sisällöntuottajayhteisön uutisia. Voit myös tutustua sisällöntuottajien uusimpiin työkaluihin ja toimintoihin valitsemalla Uutta.

Muita uusia ominaisuuksia

Usein kysyttyä

Miksi näen YouTube Studion betaversion Creator Studion sijaan?

YouTube Studion betaversio tulee näkyviin monille sisällöntuottajille oletuksena. Näin he ehtivät totutella uuteen versioon, ennen kuin Creator Studion perinteinen versio poistuu käytöstä.
Miten voin palata Creator Studion perinteiseen versioon?

Jos et löydä tarvitsemaasi toimintoa YouTube Studion betaversiosta, voit siirtyä Creator Studion perinteiseen versioon seuraavasti:

1. Valitse vasemmasta valikosta Creator Studion perinteinen versio tai Muut toiminnot.
  2. Valitse poistumisen syy ja anna halutessasi palautetta YouTube Studion betaversiosta.
  3. Valitse Lähetä.

Miten voin antaa palautetta YouTube Studion betaversiosta?

Voit antaa palautetta valitsemalla vasemmasta valikosta Lähetä palautetta. Kirjoita palautteesi ja valitse Lähetä. Voit myös antaa palautetta palatessasi Creator Studion perinteiseen versioon.
Yksi YouTube Studion betaversion päätavoitteista on luoda työkalu, josta sisällöntuottajat pitävät. Otamme palautteen jatkuvasti huomioon YouTube Studion betaversion kehityksessä.

Milloin Creator Studion perinteinen versio poistuu käytöstä?

YouTube Studion betaversio on sisällöntuottajien uusi koti. Creator Studion perinteistä versiota voi yhä käyttää siihen asti, kunnes muut toiminnot tulevat YouTube Studion betaversioon vuoden 2019 aikana.