Opret en AdSense til YouTube-konto for at modtage betaling på YouTube

Som følge af den igangværende krig i Ukraine sætter vi midlertidigt visning af Google- og YouTube-annoncer på pause for brugere i Rusland. Få flere oplysninger.

Hvis du tjener penge på YouTube, skal du tilknytte en godkendt AdSense til YouTube-konto for at tjene penge og modtage betaling.

Vigtigt! I henhold til vilkårene og betingelserne for AdSense eller servicevilkårene for AdSense til YouTube kan du kun have én AdSense- eller AdSense til YouTube-konto under den samme betalingsmodtagers navn. Identiske konti bliver ikke godkendt, og indtægtsgenerering deaktiveres for den tilknyttede YouTube-kanal. Når du opretter en ny AdSense til YouTube-konto, skal du kun oprette en via YouTube Studio. Hvis du opretter den via et andet website (f.eks. direkte via AdSense-websitet), fungerer det ikke.

Opret og tilknyt en AdSense til YouTube-konto

Du bliver betalt på YouTube via den AdSense til YouTube-konto, der er tilknyttet din kanal. Bemærk, at hvis du allerede deltager i YouTubes partnerprogram, kan du udskifte din tilknyttede AdSense til YouTube-konto, hvis du har behov for det. Du kan også bruge den samme AdSense til YouTube-konto til at tjene penge på flere YouTube-kanaler på én gang.

Vær opmærksom på, at du kun kan ændre din tilknyttede AdSense til YouTube-konto én gang hver 32. dag.

AdSense til youtubere

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Du kan oprette en ny AdSense til YouTube-konto og knytte den til din kanal:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg fanen Tjen penge i menuen til venstre.
  3. Klik på START på kortet Tilmeld dig AdSense til YouTube.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du angive adgangskoden til din YouTube-konto og bekræfte igen, når det er påkrævet.
  5. Vælg, hvilken Google-konto du vil bruge til AdSense til YouTube.
    • Bemærk! Hvis du allerede bruger AdSense til andet end YouTube, skal du logge ind på den Google-konto, du bruger til din eksisterende AdSense-konto.
  6. Du er nu inde i AdSense til YouTube. Her skal du verificere, at den mailadresse, der angivet øverst på siden, er korrekt. Hvis den ikke er korrekt, skal du klikke på Brug en anden konto for at skifte konto.
  7. Fortsæt med at konfigurere din konto. Angiv dine kontaktoplysninger, og indsend din ansøgning om at få oprettet AdSense til YouTube-kontoen.

Når du har fulgt vejledningen ovenfor, bliver du ført tilbage til YouTube Studio, hvor du har fået en meddelelse om, at din ansøgning om en AdSense til YouTube-konto er modtaget. Vi giver dig besked via mail, når din konto er blevet godkendt. Dette kan tage op til flere dage. Når kontoen er blevet godkendt, får du en bekræftelse i YouTube Studio, hvor du kan se, at din AdSense til YouTube-konto er blevet godkendt, og at den er aktiv. Du finder denne bekræftelse på kortet Tilmeld dig AdSense til YouTube.

Kanalnetværk (MCN, Multi-Channel Network): Hvis du er en tilknyttet kanal, der samarbejder med et MCN, skal du knytte din egen AdSense til YouTube-konto til din kanal. Adgang til en tredjeparts AdSense til YouTube-konto er, selv med tredjepartens tilladelse, i strid med servicevilkårene for AdSense eller servicevilkårene for AdSense til YouTube, alt efter hvad der er relevant.

Jeg ved ikke, om jeg allerede har en AdSense- eller en AdSense til YouTube-konto

Søg efter mails fra "adsense-noreply@google.com" i dine indbakker.
I henhold til vilkårene og betingelserne for AdSense eller servicevilkårene for AdSense til YouTube kan du kun have én AdSense- eller AdSense til YouTube-konto under den samme betalingsmodtagers navn. Hvis det viser sig, at du har en dubletkonto, vil din AdSense til YouTube-konto blive afvist, og du vil blive bedt om at lukke andre relaterede konti.
Jeg har allerede en godkendt AdSense- eller AdSense til YouTube-konto
  1. Log ind på din YouTube-konto, og gå til https://studio.youtube.com/channel/UC/monetization
  2. Klik på Start på kortet "Tilmeld dig AdSense til YouTube".
  3. Du skal angive adgangskoden til din YouTube-konto og gennemføre bekræftelsen igen. Se, hvordan du bekræfter din YouTube-konto igen.
  4. Vælg den Google-konto, du vil bruge til at logge ind på AdSense til YouTube. Hvis du allerede har en AdSense- eller AdSense til YouTube-konto, skal du logge ind med den Google-konto, du bruger til at få adgang til din eksisterende konto. Denne konto svarer ikke nødvendigvis til de loginoplysninger, du bruger til at logge ind på YouTube.
  5. Du bliver sendt videre til en tilmeldingsside for AdSense til YouTube. Verificer, at den korrekte mailadresse står vist øverst på siden. Hvis den viste konto er forkert, skal du klikke på "Brug en anden konto" for at skifte konto.
  6. Klik på Acceptér tilknytning.
  7. Du bliver omdirigeret tilbage til siden Tjen penge i YouTube Studio.
  8. Når du har tilknyttet din AdSense til YouTube-konto, markerer vi dette trin som udført med et grønt flueben på kortet "Tilmeld dig AdSense til YouTube".

Konfigurer AdSense til YouTube ved hjælp af en CMS-konto

Hvis du har fået tildelt rettigheder til at administrere en CMS-konto, kan du knytte en AdSense til YouTube-konto til den.
  1. Log på din CMS-konto.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Du finder AdSense til YouTube i sektionen Oversigt (du skal muligvis rulle for at finde det).
  4. Klik på Rediger.
  5. Klik på Fortsæt til AdSense til YouTube.
  6. Du skal angive adgangskoden til din YouTube-konto og gennemføre bekræftelsen igen. Se, hvordan du bekræfter din YouTube-konto igen.
  7. Vælg den Google-konto, du vil bruge til at logge ind på AdSense til YouTube. Hvis du allerede har en AdSense- eller AdSense til YouTube-konto, skal du logge ind med den Google-konto, du bruger til at få adgang til din eksisterende konto.
  8. Når du bliver bedt om det, skal du angive adgangskoden til din AdSense til YouTube-konto. Disse oplysninger kan være nogle andre end de loginoplysninger, du bruger til at logge ind på YouTube.
  9. Bekræft den YouTube-kanal, som du knytter AdSense til YouTube-kontoen til, og vælg hovedsproget for kanalen. Selvom du kun vælger én YouTube-kanal for at foretage AdSense til YouTube-tilknytningen, viser YouTube annoncer på alle kanaler, der er tilknyttet din CMS.
  10. Klik på Acceptér tilknytning, og tilføj dine faktureringsoplysninger, hvis du bliver bedt om det.
Når du har gennemført denne proces, bliver du sendt tilbage til YouTube. Få flere oplysninger om ventetider for gennemgang af ansøgninger til AdSense.

Typiske problemer

Brug oplysningerne nedenfor for at finde og løse typiske problemer, når du prøver at knytte en AdSense til YouTube-konto til din kanal.

Jeg har oprettet en ny AdSense til YouTube-konto, men den er blevet afvist, fordi jeg allerede har en eksisterende AdSense- eller AdSense til YouTube-konto

I henhold til vilkårene og betingelserne for AdSense eller servicevilkårene for AdSense til YouTube kan du kun have én AdSense- eller AdSense til YouTube-konto under den samme betalingsmodtagers navn. Hvis det viser sig, at du har en dubletkonto, vil din nyligt oprettede AdSense til YouTube-konto blive afvist.

Søg i dine mailindbakker efter en mail med emnet "Du har allerede en eksisterende AdSense- eller AdSense til YouTube-konto". Denne meddelelse indeholder oplysninger om din eksisterende AdSense- eller AdSense til YouTube-konto. Når du har fundet disse oplysninger, har du to muligheder for at løse problemet:

Brug den eksisterende (ældre) konto

1. Log ind på YouTube Studio, og klik på Skift tilknytning.
  2. I menuen for valg af konto skal du vælge den Google-konto, der bruger din eksisterende (ældre) AdSense- eller AdSense til YouTube-konto.
  3. Klik på Acceptér tilknytning.

Du vil blive omdirigeret til YouTube Studio, hvor du kan se den konto, der er knyttet til din kanal.

Brug den nye konto, du lige har oprettet

Først skal du lukke den eksisterende (ældre) konto

1. Log ind på din eksisterende AdSense- eller AdSense til YouTube-konto.
  2. Følg vejledningen her for at lukke din konto.

Når kontoen er lukket, skal du logge ind på din nye AdSense til YouTube-konto for at bekræfte, at du har lukket din gamle konto.

Bemærk! Det kan tage et par dage, før din nye AdSense til YouTube-konto bliver godkendt og knyttet til din YouTube-kanal.

Problemer med adresse-/pinkodeverificering

Adresse-/pinkodeverificering på din AdSense til YouTube-konto er påkrævet, for at du kan opretholde indtægtsgenerering på din kanal og modtage betalinger.

Hvis du har knyttet en ny AdSense til YouTube-konto til din kanal, vil du modtage et kort til pinkodeverificering på din fysiske adresse, når du når en saldo på 10 USD. Kortet til pinkodeverificering indeholder en pinkode, som du skal angive på din konto for at verificere din adresse.

Hvis du har tilknyttet en eksisterende AdSense- eller AdSense til YouTube-konto, kan der gå op til 3 uger, før du modtager kortet til pinkodeverificering med posten. Hvis du ikke har modtaget det efter 3 uger, kan du anmode om et erstatningskort til pinkodeverificering.

Sørg for, at den adresse, der er registreret på din AdSense til YouTube-konto, matcher den postadresse, du har registreret hos dit lokale postvæsen. Når du angiver den korrekte adresse, hjælper du det lokale posthus med at levere din post. Hvis adresserne ikke matcher, skal du ændre betalingsadressen på din konto, så de bliver ens.

Hvis du har brug for hjælp til adresse-/pinkodeverificering, kan du få hjælp her:

Hvad sker der, hvis jeg ikke verificerer min adresse?

Hvis du ikke verificerer din adresse inden for 4 måneder, bliver indtægtsgenereringen på din kanal sat på pause. Det betyder også, at adgangen til følgende funktioner bliver sat på pause:

• Kanalmedlemskaber
  • Super Chat og meget mere

Indtægtsgenerering på din kanal bliver genoptaget, når du verificerer din adresse.

Andre problemer

Jeg får vist fejlen "Ups! Noget gik galt" i YouTube Studio

Denne fejlmeddelelse bliver vist, hvis du prøver at foretage ændringer med mailadresser, som YouTube Studio ikke genkender. Prøv følgende for at løse disse problemer:

• Når du tilknytter en AdSense til YouTube-konto, vil du blive bedt om at verificere, at det er dig, af YouTube Studio. Sørg for at gøre dette med den samme mailadresse, du bruger til at logge ind på YouTube.
  • Herefter bliver du bedt om at vælge en Google-konto, som du vil fortsætte med til AdSense til YouTube. I dette tilfælde kan du vælge en anden mailadresse end den, du brugte til at logge ind på YouTube Studio.
  • Hvis din kanal er knyttet til en brandkonto, skal du logge ind med den samme mailadresse, som din kanal blev oprettet med. Hvis du ikke kan logge ind med den mailadresse, kan du gendanne din konto ved at følge vejledningen til kontogendannelse.

AdSense til YouTube beder mig om en websiteadresse for at tilmelde mig

Når du knytter en ny AdSense til YouTube-konto til din YouTube-kanal, skal du ikke oprette en på google.com/adsense eller adsense.com. Hvis du gør det, godkendes din konto ikke, og indtægtsgenerering deaktiveres for din kanal. Opret i stedet AdSense til YouTube-kontoen direkte i YouTube Studio.

Andre fejl

Hvis du oplever andre tekniske fejl, der ikke fremgår af denne side, kan du prøve følgende:

• Luk alle browserfaner.
  • Ryd cachelageret og cookies i browseren.
  • Brug et privat vindue eller et inkognitovindue (for at sikre dig, at du ikke er logget ind med andre Google-konti).