Kanavan hallinnointi Creator Studiossa

Creator Studion avulla voit järjestää kanavaasi, hallita videoitasi ja olla vuorovaikutuksessa faniesi kanssa YouTubessa. Voit siirtyä suoraan Creator Studioon linkin kautta tai seurata seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu kanavallesi osoitteessa www.youtube.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa tilikuvaketta.
  3. Valitse Creator Studio.
Vinkki: Voit myös käyttää mobiililaitteesi YouTube Studio ‑sovellusta. Aloita tutustumalla YouTube Studio ‑sovelluksen ohjekeskukseen.

Creator Studion työkalut

• Hallintapaneeli: Tarkista YouTube-ilmoitukset ja ‑hälytykset, mukaan lukien viimeisimmät uutiset, tilastot ja tarkistusilmoitukset.
  • Videonhallintaohjelma: Organisoi ja päivitä videoitasi keskitetysti tai määritä yksittäisten videoiden asetuksia. Työkaluilla voit optimoida videon, muokata sen asetuksia tai muuttaa useiden videoiden asetuksia yhden klikkauksen joukkotoiminnolla.
  • Yhteisö: Ole yhteydessä faneihisi ja muihin sisällöntuottajiin ja tee yhteistyötä heidän kanssaan. Lue kommentteja ja vastaa niihin, lue yksityisviestejä, tarkista videot, joissa sinut on nimetty, tai tarkastele faniluetteloa (jos kanavallasi on vähintään 1 000 tilaajaa).
  • Kanava: Muokkaa kanavan yleisasetuksia, kuten kaupallistamista, latausten hallintaa ja striimausta.
  • Analytics: Tarkastele kanavasi tuloksia ja hanki tietoa kanavan kehittymisestä. Arvioi kanavan ja videoiden tehokkuutta raporttien ja tietojen avulla. Selvitä näyttökerrat, tilaajamäärät, katseluajat, kumppanien tulot ja paljon muuta.
  • Ääni: Lisää ääniefektejä tai omaa musiikkia.