Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Mallin luomien kampanjoiden seuraaminen

Mallin luomat kampanjat perustuvat syötteeseen, joka päivitetään yleensä varaston tai muun olennaisen syötedatan muuttuessa. Jotta syöte ja kampanjat toimisivat odotetulla tavalla, tarkista säännöllisesti seuraavat sivut Google Kauppiaskeskuksessa ja Search Ads 360:ssä:

• Jos syöte on otettu käyttöön Google Kauppiaskeskuksen kautta, tarkista Diagnostiikka-välilehti aina, kun päivität syötteen. Jos Google Kauppiaskeskus hylkää tai poistaa tuotteen, mallin Search Ads 360:ssä luoma kampanja saattaa poistaa tuotteeseen liittyviä mainoksia, mainosryhmiä ja avainsanoja.
  • Tunnista ja korjaa mallin tulosvirheet Search Ads 360:ssä. Search Ads 360 luo ja päivittää mallien avulla kampanjoita, mainosryhmiä ja muita kohteita syötedatan perusteella. Mallien virheet kertovat siitä, että syötedatan ja mallin asetusten välillä on ristiriitoja.
  • Varmista, että haluttu malli on aktiivinen. Search Ads 360 ei tee kampanjoihin muutoksia, jos malli on keskeytetty tai poistettu.
  • Jos haluat nähdä mallin luomat kampanjat, siirry Kampanjat-näkymään ja lisää suodatin mallin nimelle.

Ohjeet

Yhteydenotto tukeen

Ota yhteyttä asiakastukeen, jos kaikki yllä mainitut sivut vaikuttavat olevan kunnossa mutta huomaat jonkin seuraavista ongelmista:

• Olet päivittänyt syötteen 24 viime tunnin aikana, mutta mallien Arviointiaika-sarakkeesta näkyy, että Search Ads 360 ei ole vielä ladannut päivityksiä. Yli 24 tunnin viive voi olla merkki ongelmasta Search Ads 360:ssä.
  • Arviointiaika-sarakkeesta näkyy, että Search Ads 360 ei ole arvioinut mallejasi 24 viime tunnin aikana.