Retningslinjer for uriktig bruk og innhold

Sist oppdatert: 14. april 2022 – Artikkelen ble opprettet.

Produktretningslinjer

Retningslinjene nedenfor beskriver standardene våre for bruken av Google-produkter, inkludert innhold og atferd som ikke er tillatt. Retningslinjene våre spiller en viktig rolle i å sikre alle en trygg og pålitelig opplevelse. Vi benytter en kombinasjon av automatisk og manuell evaluering for å sikre at produktene våre overholder disse retningslinjene.

Når vi blir varslet om potensielle brudd på retningslinjene, kan vi gjennomgå innholdet eller atferden og iverksette tiltak. Dette kan omfatte å begrense tilgangen til innholdet, fjerne innholdet og begrense eller si opp brukerens tilgang til Google-produktet.

Retningslinjene kan variere, ettersom produktene våre er forskjellige. Retningslinjene våre oppdateres ofte, så du bør komme tilbake og sjekke dem fra tid til annen. Du finner også mer informasjon om dette i Googles vilkår for bruk. Du kan også gå til denne siden for å se informasjon om personvernreglene våre.

Hvis du har mistanke om uriktig bruk av et Google-produkt eller vil be om en gjennomgang av et brudd på retningslinjene, kan du gå til den produktspesifikke siden nedenfor for å få tilgang til verktøyene for rapportering og gjennomgang.

Liste over retningslinjer

1. Actions on Google
  2. Retningslinjer for Authorized Buyers
  3. Cultural Institute Platform
  4. Retningslinjer og personvernregler for Display & Video 360
  5. Gmail
  6. Google-konto
  7. Programretningslinjer for Google Ad Manager og Ad Exchange
  8. Retningslinjer og begrensninger for Google AdMob
  9. Google Ads
  10. Tilpassede søkeannonser fra Google AdSense
  11. Retningslinjer for Google AdSense for søk
  12. Vilkår for Google AdSense Online
  13. Retningslinjer for Google AdSense-programmet
  14. Google Assistent
  15. Blogger
  16. Google Kalender
  17. Google Chat
  18. Programretningslinjer for utviklere i Chrome/Chrome OS – Chrome Nettmarked
  19. Google Classroom
  20. Google Cloud Platform (retningslinjer for akseptabel bruk)
  21. Google-hjelpegrupper
  22. Google Currents
  23. Data Studio
  24. Google Dokumenter
  25. Google Tegninger
  26. Google Disk
  27. Google Earth
  28. Google Fi
  29. Retningslinjer for utvikler- og brukerdata i Google Fit
  30. Fitbit-retningslinjer for brukere
  31. Google Skjemaer
  32. Google Grupper
  33. Google Hangouts
  34. Local Guides
  35. Local Guides Connect
  36. Brukergenerert innhold i Google Maps
  37. Google Maps API
  38. Google Meet
  39. Retningslinjer for Google Merchant Center
  40. Google Min bedrift
  41. Google My Maps
  42. Google Nyheter
  43. Google Payments
  44. Google Foto
  45. Kommentarer på Google Play
  46. Programretningslinjer for Google Play-utviklere
  47. Google Podcasts
  48. Google Publisist
  49. Begrensninger for Google-publisister
  50. Question Hub med Google
  51. Google Scholar
  52. Google Søk
  53. Google Regneark
  54. Google Shopping-annonser
  55. Google Nettsteder
  56. Google Presentasjoner
  57. Google Voice (retningslinjer for akseptabel bruk)
  58. Tolkemodus for bedrifter
  59. Manufacturer Center
  60. Programretningslinjene for plattformer
  61. Street View
  62. Tenor
  63. Tilt Brush
  64. Retningslinjer for annonsørvennlig innhold på YouTube
  65. YouTube API
  66. Retningslinjer for inntektsgenerering på YouTube-kanaler
  67. YouTube-innhold
  68. YouTube Veldedighet
  69. YouTube-varer
  70. Inntektsgenerering på YouTube