Løs problemer med lyden

Du kan bruge vores selvhjælp til at løse problemet med din højttaler:

Løs dit problem med din højttaleren

Hvis telefonen udsender periodiske eller forvrængede lyde, kan du prøve at følge denne vejledning:

Jeg kan ikke høre lyde tydeligt fra min telefon

Hvis lyden fra din telefon falder ud eller er forvrænget, kan du prøve at følge denne vejledning:

Trin 1: Tjek styrken af din mobildataforbindelse.

• Find mobilsignalikonet øverst på skærmen. En fyldt trekant betyder, at du har et stærkt signal Signal.
  • Hvis du ikke har en stærk forbindelse, skal du finde et område med et stærkere signal. Prøv at gå udenfor eller til en anden indendørs placering.
    Tip! Du kan se, hvor dit mobilselskab giver dækning, ved at gå til mobilselskabets website og tjekke kortet over dækningsområder.
  • Hvis du befinder dig i et område med mange mennesker, f.eks. en bymidte, kan mobildataforbindelser være langsommere på grund af antallet af personer på det samme netværk.

Trin 2: Deaktiver Bluetooth. Se, hvordan du deaktiverer Bluetooth

Trin 3: Skru op eller ned for lyden. Nogle musiklyde forvrænges, når de afspilles højt. Se, hvordan du finder lydstyrkeknapperne.

Trin 4: Aktivér eller deaktiver Wi-Fi.

• Hvis Wi-Fi er aktiveret, skal du deaktivere det og derefter foretage et opkald.
  • Hvis Wi-Fi er deaktiveret, skal du aktivere det og derefter foretage et opkald.

Trin 5: Hvis du er i gang med et videoopkald, skal du deaktivere video og aktivere det igen.

Trin 6: Hvis du er i bevægelse, f.eks. i et tog eller en bil, skal du vente med at ringe, indtil du er stoppet.

Trin 7: Genstart telefonen.

• Tryk på afbryderknappen på telefonen. Tryk på Genstart Genstart på skærmen.
  • Du kan også holde telefonens afbryderknap inde i ca. 30 sekunder for at genstarte telefonen.

Trin 8: Hvis du er i gang med et opkald, kan du aktivere medhør og derefter deaktivere det igen. Hvis du hverken kan høre lyd, når medhør er aktiveret eller deaktiveret, kan du få flere oplysninger om, hvordan du kontakter Pixel-support.

Trin 9: Afspil to-tre forskellige sange eller videoer fra forskellige apps, f.eks. en optaget video på din telefon og en sang fra en musikapp.

Jeg kan slet ikke høre lyd, eller lydstyrken er lav

Hvis lyden fra telefonen er lav, eller hvis der slet ikke er nogen lyd, kan du prøve at følge denne vejledning:

Trin 1: Når du foretager et opkald, skal du sikre dig, at højttaleren i toppen af telefonen er ud for dit øre. Se, hvor højttaleren i toppen er placeret.

Trin 2: Tjek, at der er skruet op for lyden.

Trin 3: Tjek styrken af din mobildataforbindelse.

• Find mobilsignalikonet øverst på skærmen. En fyldt trekant betyder, at du har et stærkt signal Signal.
  • Hvis du ikke har en stærk forbindelse, skal du finde et område med et stærkere signal. Prøv at gå udenfor eller til en anden indendørs placering.
    Tip! Du kan se, hvor dit mobilselskab giver dækning, ved at gå til mobilselskabets website og tjekke kortet over dækningsområder.
  • Hvis du befinder dig i et område med mange mennesker, f.eks. en bymidte, kan mobildataforbindelser være langsommere på grund af antallet af personer på det samme netværk.
Trin 4: Deaktiver Bluetooth. Se, hvordan du deaktiverer Bluetooth

Trin 5: Aktivér eller deaktiver Wi-Fi.

• Hvis Wi-Fi er aktiveret, skal du deaktivere det og derefter foretage et opkald.

• Hvis Wi-Fi er deaktiveret, skal du aktivere det og derefter foretage et opkald.

Trin 6: Hvis du har skærmbeskyttelse eller et cover, skal du fjerne skærmbeskyttelsen eller coveret.

Trin 7: Luk alle dine apps. Se, hvordan du lukker apps.

Trin 8: Genstart telefonen.

• Tryk på afbryderknappen på telefonen. Tryk på Genstart Genstart på skærmen.
  • Du kan også holde telefonens afbryderknap inde i ca. 30 sekunder for at genstarte telefonen.
Trin 9: Hvis du er i gang med et videoopkald, skal du deaktivere video og aktivere det igen.

Trin 10: Tjek telefonens hardware.

• Tjek dine højttalere og mikrofoner. Hvis de er snavsede, kan du forsigtigt rengøre dem med en blød, fnugfri klud. Se placeringen af dine højttalere og mikrofoner.
  • Tjek USB-C-porten på telefonen. Hvis den er snavset, kan du forsigtigt rengøre den med en blød, fnugfri klud.
  • Hvis du er i gang med et opkald, skal du aktivere medhør og derefter deaktivere det igen. Hvis du hverken kan høre lyd, når medhør er aktiveret eller deaktiveret, kan du få flere oplysninger om, hvordan du kontakter Pixel-support.
  • Hvis du har tilsluttet høretelefoner, skal du tage stikket ud eller afbryde forbindelsen og derefter tilslutte dem igen. Hvis du stadig ikke kan høre lyd, kan du lytte uden høretelefoner eller prøve et andet par.

Vigtigt! Hvis meddelelsen "Væske eller snavs i USB-porten" vises, kan du følge disse trin.

Avanceret fejlfinding

Overvej at gendanne fabriksindstillingerne på telefonen. Få flere oplysninger om, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne.

Andre kan ikke høre mig ved telefonopkald

Trin 1: Sørg for, at lyden er slået til.

• Se på telefonen, mens du ringer. Tjek, om mikrofonikonet er fremhævet eller ej. Hvis det er fremhævet, skal du trykke på det for at aktivere lyden.

Trin 2: Deaktiver Bluetooth. Se, hvordan du deaktiverer Bluetooth

Trin 3: Luk alle dine apps. Se, hvordan du lukker apps.

Trin 4: Genstart telefonen.

• Tryk på afbryderknappen på telefonen. Tryk på Genstart Genstart på skærmen.
  • Du kan også holde telefonens afbryderknap inde i ca. 30 sekunder for at genstarte telefonen.

Trin 5: Tjek dit telefontilbehør.

• Hvis du har skærmbeskyttelse eller et cover, skal du fjerne skærmbeskyttelsen eller coveret. Vi anbefaler, at du bruger et telefoncover, der er lavet til Pixel, som f.eks. dem, du finder i Google Store.
  • Hvis du bruger lydtilbehør som f.eks. høretelefoner, kan du prøve et andet tilbehør.

Trin 6: Tjek telefonens hardware.

• Tjek dine højttalere og mikrofoner. Hvis de er snavsede, kan du forsigtigt rengøre dem med en blød, fnugfri klud. Se placeringen af dine højttalere og mikrofoner.
  • Tjek USB-C-porten på telefonen. Hvis den er snavset, kan du forsigtigt rengøre den med en blød, fnugfri klud.

Vigtigt! Hvis meddelelsen "Væske eller snavs i USB-porten" vises, kan du følge disse trin.

Trin 7: Opdater din telefon til den nyeste Android-version. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Trin 8: Tjek mikrofonerne.

• Brug appen Lydoptager Appen Lydoptager til at optage.
    Hvis du kan høre din optagelse, virker mikrofonen i bunden.
  • Brug kameraet Google Kamera til at optage en video med lyd.
    Hvis du kan høre lyd i videoen, virker mikrofonen i toppen.
  • Hvis en af mikrofonerne ikke virker, kan du få flere oplysninger om, hvordan du kontakter Pixel-support.

Avanceret fejlfinding

Overvej at gendanne fabriksindstillingerne på telefonen. Få flere oplysninger om, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne.

Andre kan ikke høre mig i opkald via apps som f.eks. Meet eller Skype

Trin 1: Sørg for, at lyden er slået til.

• Se på telefonen, mens du ringer. Tjek, om mikrofonikonet er fremhævet eller ej. Hvis det er fremhævet, skal du trykke på det for at aktivere lyden.

Trin 2: Deaktiver Bluetooth. Se, hvordan du deaktiverer Bluetooth

Trin 3: Luk alle dine apps. Se, hvordan du lukker apps.

Trin 4: Genstart telefonen

• Tryk på afbryderknappen på telefonen. Tryk på Genstart Genstart på skærmen.
  • Du kan også holde telefonens afbryderknap inde i ca. 30 sekunder for at genstarte telefonen.

Trin 5: Tjek, at dine apps er opdaterede. Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer en app.

Trin 6: Opdater din telefon til den nyeste Android-version. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Trin 7: Hvis du bruger en bestemt app, f.eks. en app til videobeskeder, kan du tjekke, om appen har tilladelse til at bruge mikrofonen. Se, hvordan du ændrer apptilladelser.

Trin 8: Fjern og geninstaller appen. Se, hvordan du fjerner apps eller geninstallerer apps på din telefon.

Avanceret fejlfinding

Overvej at gendanne fabriksindstillingerne på telefonen. Få flere oplysninger om, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne.

Der er for meget baggrundsstøj

Du kan reducere baggrundsstøj i et opkald med Klar opkaldslyd.

Denne funktion er tilgængelig på Pixel 7 og nyere, herunder Fold.

Vigtigt! Denne funktion afhænger af dit opkalds båndbredde og er muligvis ikke tilgængelig i alle opkald.

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Lyd og vibration og derefter Klar opkaldslyd.
  3. Aktivér eller deaktiver Brug Klar opkaldslyd.

Få flere oplysninger om, hvordan dine Pixel-højttalere og -mikrofoner fungerer

Pixel-telefoner har to højttalere og tre mikrofoner. Se, hvor dine højttalere og mikrofoner er placeret.

Telefonen bruger forskellige højttalere og mikrofoner til forskellige opgaver. Begge højttalere afspiller musik, men lyden fra højttaleren i bunden er højere.

Sådan bruger telefonen højttaleren i toppen

Højttaleren i toppen er modtagerhøjttaleren. Den benyttes primært under telefonopkald.

Når du holder telefonen op mod øret, er højttaleren i toppen aktiveret. Med denne funktion kan du høre den, der ringer, mens højttaleren i bunden er deaktiveret. Da højttaleren i toppen er mindre end højttaleren i bunden, lyder den meget svagere, når den isoleres fra højttaleren i bunden.

Sådan bruger telefonen højttaleren i bunden

Højttaleren i bunden er større, og lyden er normalt højere. Når du er i gang med et opkald, udsender den kun lyd, hvis du aktiverer medhør.

Sådan bruger telefonen mikrofonerne

Telefonen har tre identiske mikrofoner, men bruger muligvis ikke alle tre på én gang. Kvaliteten af optagelsen afhænger af, hvilken app du bruger.

Har du stadig problemer med lyden på en Pixel-telefon?

Hvis du har brug for hjælp til andre problemer med kameraet på din telefon, kan du stille spørgsmål til Pixel-fællesskabet i vores fora.

Du kan også kontakte en supportrepræsentant vedrørende dette problem. Se, hvordan du får hjælp til din Pixel-telefon.