Løs Bluetooth-problemer på Pixel-telefonen

Bruk arbeidsflyten vår for selvhjelp for å feilsøke Bluetooth-problemer.

Løs Bluetooth-problemet du har

Du kan prøve løsningene nedenfor hvis bilen din eller Bluetooth-tilbehøret ditt ikke kobler til telefonen din.
Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Fix your Pixel Fold Bluetooth connection issue

Trinn 1: Kontrollér det grunnleggende for Bluetooth

1. Slå Bluetooth av og deretter på igjen. Finn ut hvordan du slår Bluetooth på og av.
  2. Kontrollér at enhetene dine er sammenkoblet og tilkoblet. Finn ut hvordan du kobler sammen og kobler til via Bluetooth.
  3. Start enhetene på nytt. Finn ut hvordan du starter Pixel-telefonen eller Nexus-enheten din på nytt.

Trinn 2: Feilsøk etter problemtype

Kan ikke koble til med bilen

Trinn 1: Fjern enheter fra telefonens minne

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter Og så Lagrede enheter. Hvis du ikke ser «Lagrede enheter», trykker du på Bluetooth.
  3. Hvis du ser enheter du ikke bruker for øyeblikket, trykker du på Innstillinger Innstillinger Og så Glem Og så Glem enheten ved siden av hvert enhetsnavn.
  4. Hvis du har koblet sammen telefonen og bilen din tidligere, trykker du på Innstillinger Innstillinger Og så Glem Og så Glem enheten ved siden av bilnavnet.

Trinn 2: Fjern telefoner fra bilens minne

For å fjerne telefoner som er koblet til med bilen, følg bilens brukerveiledning.

1. Fjern eventuelle telefoner du ikke bruker for øyeblikket.
  2. Hvis du har koblet sammen telefonen og bilen tidligere, fjerner du telefonen.

Trinn 3: Last inn enhetslisten på nytt, og koble deretter til

For å finne ut om du skal koble til fra telefonen eller bilen, sjekk bilens brukerveiledning.

• Koble til fra telefonen
    1. Sjekk at bilen kan oppdages og er klar for tilkobling.
    2. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
    3. Trykk på Tilkoblede enheter. Hvis du ser «Bluetooth», trykker du på det.
    4. Trykk på Koble til en ny enhet Og så bilnavnet.
  • Koble til fra bilen
    1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
    2. Trykk på Tilkoblede enheter. Hvis du ser «Bluetooth», trykker du på det.
    3. Hold denne skjermen åpen.
    4. Velg telefonens navn fra bilens liste over enheter.
    5. Sjekk at PIN-kodene som vises på telefonen og skjermen i bilen, stemmer overens, hvis du blir bedt om det.
    6. Trykk på Gi tilgang til kontaktene dine og anropsloggen din.
    7. Trykk på Koble til, Godta eller Bekreft.
Kan ikke koble til tilbehør

Kan ikke koble til med Wear OS

Kan ikke koble sammen med annet tilbehør

1. Sjekk at tilbehøret kan oppdages og er klart for tilkobling. Følg veiledningen som fulgte med tilbehøret.
    • Du ser ofte et blått lys på et tilbehør når det er klart for tilkobling.
    • Enkelte typer tilbehør, for eksempel foliotastatur, må kobles til telefonen eller nettbrettet før de kan kobles sammen.
  2. Last inn tilbehørslisten på nytt.
    1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
    2. Trykk på Tilkoblede enheter. Hvis du ser «Bluetooth», trykker du på det.
    3. Tryk på Koble til en ny enhet Og så your accessory's name.
  3. Hvis tilbehøret trenger en adgangskode, og du ikke har den, kan du prøve 0000 eller 1234 (de vanligste adgangskodene).
Kan ikke høre musikk

Viktig: Ikke alle biler kan spille av musikk via Bluetooth. Hvis problemet er relatert til bilen din, må du sjekke bilens brukerveiledning.

1. Sjekk at volumet er på for telefonen og bilen eller tilbehøret.
  2. Sjekk at ingen andre enheter som er koblet sammen med telefonen din, spiller av musikken.
  3. Kontroller at Medielyd er slått på:
    1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
    2. Trykk på Tilkoblede enheter. Hvis du ser «Bluetooth», trykker du på det.
    3. Hvis du ser Lagrede enheter, trykker du på det.
    4. Ved siden av navnet til bilen eller tilbehøret trykker du på Innstillinger Innstillinger.
    5. Slå på Medielyd.
Kan ikke ringe eller motta anrop

Viktig: Ikke alle biler kan ringe eller motta anrop via Bluetooth. Hvis problemet er relatert til bilen din, må du sjekke bilens brukerveiledning.

1. Kontroller at ingen andre enheter som er koblet til telefonen, mottar anropene.
  2. Slå på Telefonlyd:
    1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
    2. Trykk på Tilkoblede enheter. Hvis du ser «Bluetooth», trykker du på det.
    3. Hvis du ser Lagrede enheter, trykker du på det.
    4. Ved siden av navnet til bilen eller tilbehøret trykker du på Innstillinger Innstillinger.
    5. Slå på Telefonlyd.

Har du fortsatt problemer med Bluetooth?

Du kan snakke med en brukerstøttemedarbeider om problemer med Bluetooth. Finn ut hvordan du kontakter oss.

Hvis du vil ha mulige løsninger på andre problemer med kameraet på telefonen, kan du legge ut spørsmål i forumet vårt i Pixel-brukerfellesskapet.