Transferir dades des d'un telèfon BlackBerry o Windows Phone a un telèfon Pixel

Les dades que has desat al teu Compte de Google es mostren automàticament al telèfon Pixel després d'iniciar la sessió. Pots seguir els passos següents per transferir altres dades.

Important:

• L'adaptador Quick Switch inclòs amb el telèfon Pixel no funciona en dispositius BlackBerry o Windows Phone.
  • Si l'emmagatzematge de dades és ple segons la capacitat del dispositiu, és possible que la transferència de dades es posi en pausa. Comprova la capacitat d'emmagatzematge abans d'iniciar la transferència de dades.

Pas 1: preparar-se per copiar les dades

1. Carrega els dos telèfons.
  2. Sincronitza el telèfon BlackBerry o Windows Phone amb el teu Compte de Google.
  3. Insereix la targeta SIM al telèfon Pixel.Obtén informació.
    Consell: si el teu operador de telefonia mòbil és Google Fi, pots utilitzar una eSIM o una targeta SIM.
  4. Encén el telèfon Pixel.
  5. Toca Inicia A continuació, Configura com a dispositiu nou. Segueix els passos en pantalla.
    • Si tries una altra opció, veuràs el missatge "És possible que el telèfon no sigui compatible".
    • Si no veus l'opció "Inicia", el telèfon Pixel ja està configurat, però pots copiar-hi les dades en qualsevol moment.

Pas 2: copiar les dades

Copiar els contactes

Continuar utilitzant els contactes del Compte de Google

Si ja utilitzes els contactes al teu Compte de Google, com ara a Gmail, els veuràs a les aplicacions de comunicació del telèfon Pixel.Obtén informació sobre com pots utilitzar els contactes al telèfon.

Afegir contactes d'un altre proveïdor de correu electrònic

Si tens els contactes desats en un altre proveïdor de correu electrònic basat en web, pots importar-los al teu Compte de Google. Per exemple, pots importar-los des d'Outlook, Hotmail, Yahoo i AOL.Obtén informació sobre com pots importar els contactes des d'un altre proveïdor de correu electrònic.

Afegir contactes des d'una targeta SIM

Si els contactes estan desats en una targeta SIM, pots importar-los.Obtén informació sobre com pots importar els contactes des d'una targeta SIM.

Copiar els esdeveniments del calendari

Continuar utilitzant Google Calendar

Si ja fas servir Google Calendar, obre l'aplicació Calendar Calendar del telèfon Pixel. Hi trobaràs els teus esdeveniments. Sincronitza Calendar amb un telèfon o amb una tauleta.

Afegir esdeveniments d'una altra aplicació de calendari

Pots importar esdeveniments de la majoria d'aplicacions de calendari a Google Calendar.Per exemple, pots importar-ne des del calendari d'Outlook.Obtén informació sobre com pots importar esdeveniments a Google Calendar i començar a utilitzar-lo.

Copiar música, fotos, vídeos, fitxers i carpetes

Copiar les dades des del teu Compte de Google

Pots penjar contingut des del teu telèfon actual o des de l'ordinador al teu Compte de Google. El telèfon Pixel mostra automàticament el contingut al compte de Google. Obtén informació sobre el següent:

Copiar les dades amb un cable

Pots transferir contingut directament des de l'ordinador al telèfon amb un cable USB. Obtén informació sobre com pots transferir fitxers entre el telèfon i l'ordinador.

Pas 3: funcions de Canviar a Android

Configurar el correu electrònic

Continuar utilitzant Gmail

Si ja fas servir Gmail, obre l'aplicació Gmail  del telèfon Pixel.Veuràs el teu correu electrònic.Obtén informació sobre com pots utilitzar Gmail al telèfon.

Configurar Gmail per primera vegada

Informació sobre com pots iniciar la sessió a Gmail i gestionar-ne el teu compte.

Baixar aplicacions

Pots baixar moltes de les aplicacions que tenies al telèfon Windows Phone o BlackBerry des de Google Play.

És possible que hagis de pagar les versions per a Android d'algunes aplicacions. Per transferir serveis de subscripció al telèfon Pixel sense cost econòmic, inicia-hi la sessió després de baixar l'aplicació en qüestió. Obtén informació sobre com pots començar a fer servir les aplicacions i els jocs de Google Play.