Crear còpies de seguretat de les dades d'un telèfon Pixel o restaurar-les

Pots crear una còpia de seguretat del contingut, de les dades i de la configuració del telèfon al teu Compte de Google, així com restaurar al teu telèfon nou la informació de la qual hagis creat una còpia de seguretat.
Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots consultar quina versió d'Android tens.
Comprovar la data de la darrera còpia de seguretat des d'un navegador
Pots consultar quantes còpies de seguretat tens a Google Drive i la data de creació de les còpies.
  1. Ves a Google Drive.
  2. A l'esquerra, fes clic a Emmagatzematge.
  3. Al costat de la icona Informació, fes clic a Còpies de seguretat.
  4. Trobaràs una llista de les còpies de seguretat dels dispositius i la data de la darrera modificació.

Crear una còpia de seguretat automàtica del telèfon

Activar o desactivar les còpies de seguretat automàtiques

Important: per protegir les còpies de seguretat de les teves dades, utilitza un PIN, un patró o una contrasenya , en comptes de fer lliscar el dit per la pantalla o .

Pots configurar el dispositiu perquè creï còpies de seguretat automàtiques dels teus fitxers.

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Selecciona Google A continuació, Còpia de seguretat.
    Consell: si és la primera vegada que configures aquesta funció, activa Còpia de seguretat de Google One i segueix les instruccions en pantalla.
  3. Toca Crea una còpia de seguretat ara.

La còpia de seguretat de Google One pot tardar fins a 24 hores. Quan es desin les dades, veuràs l'opció "Activat" a sota dels tipus de dades que hagis seleccionat.

Canviar de compte de còpia de seguretat
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Còpia de seguretat.
  3. Toca Emmagatzematge del compte.
  4. Toca el Compte de Google que vols fer servir per a les còpies de seguretat. Si el compte que vols utilitzar no hi és, toca Afegeix un compte.
De quin contingut es creen còpies de seguretat automàtiques
Les còpies de seguretat es pengen a Google i s'encripten amb la contrasenya del teu Compte de Google. Per encriptar algunes dades, també s'utilitzen el PIN, el patró o la contrasenya de bloqueig de pantalla del dispositiu.

Consells:

• El dispositiu no crea una còpia de seguretat de les fotos desades en carpetes bloquejades.

Esborrar dades després de crear-ne una còpia de seguretat

Un cop hagis creat una còpia de seguretat del teu dispositiu, pots restablir-lo esborrant-ne tot el contingut. Obtén informació sobre com pots restablir la configuració de fàbrica del telèfon..

Moure les dades a un telèfon nou

Restaurar les dades i la configuració amb còpia de seguretat del dispositiu

Important: no pots restaurar una còpia de seguretat d'una versió posterior d'Android en un dispositiu amb una versió anterior. Informació sobre com pots comprovar i actualitzar la versió d'Android.

Quan afegeixes un Compte de Google a un dispositiu que s'ha configurat, es passa a aquest dispositiu la còpia de seguretat que vas crear per a aquest compte.

Per afegir un altre compte en un dispositiu configurat, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Google.
  3. Toca l'adreça electrònica del teu compte i, a continuació, Afegeix un altre compte.
  4. Segueix els passos en pantalla.

Per restaurar el compte d'un dispositiu antic en un dispositiu restablert

Les fotos i els vídeos ja estan disponibles a Google Fotos. Tanmateix, pots restaurar la resta de les dades de què hagis creat una còpia de seguretat quan configuris el dispositiu nou per primera vegada o després de restablir-ne les dades de fàbrica. Per restaurar les dades, segueix els passos en pantalla durant la configuració.

El procés pot tardar fins a 24 hores.

Restaurar els contactes amb còpia de seguretat

Si has desat els contactes de Google al teu Compte de Google, se sincronitzaran de manera automàtica. Si tens altres contactes en un telèfon o una targeta SIM, obtén informació sobre com pots restaurar els contactes manualment.

Comprovar de quines fotos, dades i opcions de configuració has creat una còpia de seguretat

Pots comprovar quines dades i aplicacions s'inclouen a la còpia de seguretat.

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Google A continuació, Còpia de seguretat.
  3. A "Detalls de la còpia de seguretat", revisa de quines dades s'ha creat una còpia de seguretat al dispositiu.