Pixel-puhelimen käyttö millä tahansa mobiilioperaattorilla

SIM-lukitsematonta puhelinta voi käyttää myyjän oman verkon lisäksi kaikilla muilla mobiilioperaattoreilla. Puhelin voi olla SIM-lukittu tai SIM-lukitsematon ostopaikasta riippuen.

Tärkeää: Pixel-puhelimet toimivat suurimpien operaattorien verkoissa. Kaikki Pixel 4a (5G) ‑puhelimet ja uudemmat mallit eivät kuitenkaan toimi kaikissa 5G-verkoissa. Voit tarkistaa operaattoriltasi, toimiiko puhelimesi sen 5G-verkossa. Katso sertifioidut operaattorit.

SIM-lukitsemattoman puhelimen ostaminen ja käyttö

Jos sinulla on SIM-lukitsematon puhelin, voit käyttää Pixel-puhelintasi millä tahansa mobiilioperaattorilla. Kaikki Google Storen puhelimet ovat lukitsemattomia.

SIM-lukitsemattoman puhelimen käyttäminen:

1. Osta lukitsematon Pixel-puhelin Google Storesta.
  2. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriin.
  3. Aktivoi puhelimen palvelupaketti ohjeiden mukaan.

Vinkki: Google Storesta ostetuissa lukitsemattomissa puhelimissa lukee "Fi", kunnes ne on otettu käyttöön operaattorin kautta.

Jos sinulla on SIM-lukittu puhelin

Jos ostit puhelimen mobiilioperaattorilta, se voi olla SIM-lukittu jopa kahdeksi vuodeksi. Tässä tapauksessa puhelinta voi käyttää ainoastaan kyseisen mobiilioperaattorin palvelulla, kunnes myyjä avaa SIM-lukituksen tai sopimus päättyy.

Jos haluat avata puhelimen SIM-lukituksen ennen sopimuksen loppua, ota yhteyttä mobiilioperaattoriisi.

SIM-lukituksen avaamisen ongelmien korjaaminen

Jos uusi SIM-korttisi ei toimi, vaikka alkuperäinen operaattori on poistanut SIM-lukituksen ja uusi on vahvistanut, että pakettisi on aktiivinen, sinun täytyy ehkä päivittää SIM-kortin tila. Saatat nähdä ilmoituksen "SIM-korttia ei tueta" tai "Palveluasi ei voi aktivoida".

Perusvianmääritys
  1. Käytä Wi-Fi-verkkoa. Lue lisää Wi-Fi-yhteyden muodostamisesta.
  2. Asenna Androidin päivitykset. Katso, miten tarkistat päivitykset.
  3. Avaa Puhelin-sovellus puhelin.
  4. Soita tähän numeroon: *#*#7465625#*#*.
  5. Kun puhelin palaa puhelutilaan, odota noin kaksi minuuttia.
  6. Tarkista, toimiiko mobiiliverkkoyhteys. Katso, miten luot yhteyden mobiilidatalla.
Lisää vianetsintäkeinoja

Tehdasasetusten palauttaminen

Jos vianetsinnän perusvaiheista ei ole apua, voit palauttaa puhelimen tehdasasetukset. Katso, miten palautat Pixel-puhelimen tehdasasetukset.

Kun puhelin on poistanut datan, ota se uudelleen käyttöön valitsemalla uudelleenkäynnistys ja toimi näytön ohjeiden mukaan.

Yhteydenotto operaattoriin

Jos olet palauttanut tehdasasetukset, mutta mobiiliverkkoyhteys ei silti toimi, ota yhteyttä operaattoriin.

Muita lähteitä