Utilitzar un telèfon Pixel amb qualsevol operador de telefonia mòbil

Per utilitzar un telèfon amb qualsevol operador de telefonia mòbil (no només amb la xarxa de l'operador que l'hagi venut), el telèfon ha de ser lliure. Pot ser que el telèfon sigui lliure o que tingui la SIM bloquejada, en funció d'on l'hagis comprat.

Important: els telèfons Pixel funcionen amb tots els operadors principals. Tanmateix, no tots els telèfons Pixel 4a (5G) i models posteriors funcionen en totes les xarxes 5G. Contacta amb el teu operador per assegurar-te que el telèfon funciona a la seva xarxa 5G. Consulta una llista d'operadors certificats.

Comprar i utilitzar un telèfon lliure

Si tens un telèfon lliure, pots utilitzar el telèfon Pixel amb qualsevol proveïdor de serveis per a mòbils. Tots els telèfons que es venen a Google Store són lliures.

Per utilitzar un telèfon lliure:

1. Compra un telèfon Pixel lliure a Google Store.
  2. Contacta amb l'operador de telefonia mòbil.
  3. Segueix les instruccions que et doni per configurar el telèfon amb el seu pla de servei.

Consell: quan compres un telèfon lliure a Google Store, s'hi mostra "Fi" fins que no el configures amb el teu operador.

Si tens un telèfon amb la SIM bloquejada

Si has comprat el telèfon a un proveïdor de serveis per a mòbils, és possible que tingui la SIM bloquejada durant un període de fins a 2 anys. En aquest cas, el telèfon només pot rebre servei mòbil d'aquest proveïdor concret fins que l'operador no desbloquegi la SIM o fins que no acabi el contracte.

Per desbloquejar la SIM al teu telèfon abans que acabi el contracte de venda, pots contactar amb el teu proveïdor de serveis per a mòbils per parlar de les opcions de què disposes.

Resoldre problemes relacionats amb l'alliberament d'un telèfon

Si la teva SIM nova no funciona després que l'operador original hagi alliberat el dispositiu i l'operador nou hagi confirmat el servei, és possible que hagis d'actualitzar l'estat de la SIM. És possible que es mostri una notificació com ara "No s'admet la targeta SIM" o "No es pot activar el servei".

Passos bàsics per resoldre el problema
  1. Connecta't a una xarxa Wi‑Fi. Obtén informació sobre com connectar-se a una xarxa Wi-Fi.
  2. Instal·la qualsevol actualització d'Android. Obtén informació sobre com pots comprovar si hi ha actualitzacions.
  3. Obre l'aplicació Telèfon telèfon.
  4. Marca aquest codi i truca: *#*#7465625#*#*.
  5. Quan el telèfon torni a la pantalla del marcador, espera un parell de minuts.
  6. Comprova que hi hagi connexió a la xarxa mòbil.Obtén informació sobre com pots connectar-te mitjançant les dades mòbils.
Passos avançats per resoldre el problema

Restablir la configuració de fàbrica

Si la resolució de problemes bàsics no funciona, pots restablir la configuració de fàbrica del telèfon per provar de solucionar el problema en qüestió. Obtén informació sobre com pots restablir les dades de fàbrica d'un telèfon Pixel.

Un cop el telèfon hagi esborrat les teves dades, per configurar-lo, selecciona l'opció per reiniciar-lo i, a continuació, segueix els passos en pantalla.

Contactar amb el teu operador

Si restableixes la configuració de fàbrica del telèfon i encara no tens connexió a la xarxa mòbil, contacta amb el teu operador.