Oplad din Pixel-telefon

Alle Pixel-telefoner kan oplades med USB-C-kabler. Du opnår det bedste resultat ved at bruge den strømadapter, der følger med visse telefoner, f.eks. Pixel 5a (5G). Hvis din telefon ikke oplades korrekt, kan du se, hvordan du løser problemer med en telefon, der ikke oplader.

Brug batterideling til trådløst at oplade Qi-certificerede telefoner eller Qi-certificeret tilbehør, f.eks. Pixel Buds eller Pixel 5-7 Pro, med undtagelse af 6a og 7a. Placer dit tilbehør eller en anden telefon på bagsiden af telefonen for at oplade.

Med tiden kan batteriet i din Pixel-telefon blive mindre effektivt som følge af brug, temperatur og alder. For at spare på batteriet kan nogle Pixel-telefoner automatisk justere opladningen for dermed at styre enhedens og batteriets temperatur. I nogle tilfælde kan dette medføre, at batteriet oplades langsommere.

Tip! Din telefon skal have et tilstrækkeligt batteriniveau for at oplade trådløst med batterideling. Du kan tjekke dit batteriniveau ved at åbne appen Indstillinger på din telefon. Tryk på Batteri og derefter Batterideling. Sørg for, at din telefon ikke ligger et sted, hvor den bliver for varm. Se, hvordan du holder din Pixel-telefon kølig.

Sådan oplader du din telefon

1. Slut én af enderne på USB-C-kablet til porten i bunden af telefonen.
  2. Slut den anden ende af kablet til den strømadapter, der fulgte med telefonen.
  3. Slut strømadapteren til en stikkontakt.

Sådan bruger du Adaptiv opladning (Pixel 4 og nyere)

Når du oplader din telefon i lang tid eller natten over, kan Adaptiv opladning oplade telefonen til 100 % én time før, du tager stikket ud af stikkontakten. Funktionen Adaptiv opladning forlænger din batteritid. Funktionen fungerer på følgende telefoner:

• Pixel 4: Aktiveres, når du oplader din telefon mellem kl. 21.00 og 4.00, og der er indstillet en aktiv alarm til et tidspunkt mellem 3.00 og 10.00. Se, hvordan du indstiller en alarm.
  • Pixel 4a og nyere, herunder Fold: Funktionen Adaptiv opladning lærer af dine opladningsvaner. Hvis der forventes en lang opladningssession, kan funktionen stadig aktiveres, selv uden at de ovennævnte betingelser er opfyldt.

Tip! Funktionen har ca. 14 dage til at lære dine opladningsvaner at kende. Hvis dine opladningsvaner varierer, f.eks. når du rejser, vil Adaptiv opladning muligvis ikke blive aktiveret.

Sådan deaktiverer du Adaptiv opladning:

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Batteri og derefter Adaptiv opladning.
  3. Deaktiver Brug Adaptiv opladning.

Tip! Når Adaptiv opladning er aktiveret, får du en notifikation, så du kan se, hvornår dit batteri er fuldt opladet.

Tips til opladning

Sådan oplades telefonen hurtigt

• Brug en stikkontakt som strømkilde. Andre strømkilder, f.eks. computere, kan være længere tid om at oplade.
  • Du kan bruge telefonen under opladning. Telefonen oplades dog hurtigere, hvis du undlader at bruge den, mens den oplades.

Hør, når din telefon er opladet

1. Sørg for, at telefonens ringelyd er aktiveret. Se, hvordan du ændrer telefonens lydstyrke.
  2. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  3. Tryk på Lyd Og så Avanceret.
  4. Aktivér Lyd ved opladning.
  5. Når du tilslutter din telefon, afspilles en lyd.
    Bemærk! Hvis vibration er aktiveret, eller lyden er slået fra på din telefon, afspilles der ikke nogen lyd.

Følgende strømadaptere og kabler kan bruges

• Pixel-telefoner anvender USB-C med strømadaptere og kabler med USB 2.0.
  • Du kan oplade din telefon med en USB-A-strømadapter ved at bruge et USB-C til USB-A-kabel. Det tager dog længere tid end at oplade din telefon med USB-C.
  • Vi anbefaler, at du bruger en Google 30 W USB-C-strømadapter eller en hvilken som helst PPS-strømadapter (Programmable Power Supply), som er klassificeret til 30 W eller mere. Du kan også bruge andre USB-strømforsyningsadaptere (PD, Power Delivery) med en klassificering på mindst 15 W.
  • Andre Android-kabler og -strømadaptere fungerer muligvis ikke sammen med Pixel-telefoner.
  • Pixel 4a (5G), Pixel 4a, Pixel 3a, Pixel 2 og Pixel (2016) kan ikke oplades trådløst.

Tjek, at opladningstilbehøret fungerer sammen med din telefon

Hvis din telefon tænder, men du får notifikationen "Tjek opladningstilbehør", bruger du muligvis et kabel eller en tilsluttet USB-strømadapter, som er beskadiget eller ikke understøttes af telefonen. Dette medfører, at din telefon oplades meget langsomt eller slet ikke. Du kan løse problemet ved at bruge et andet kabel og en PPS-adapter, der er klassificeret til 30 W eller mere, eller en PD-adapter, der er klassificeret til 15 W eller mere.

Tekniske bemærkninger

• Hvis du vil fjerne batteriet, anbefaler vi, at du går til en autoriseret reparatør. Vi anbefaler ikke, at du selv fjerner det.
  • Strømadapteren varierer alt efter land eller område.

Har du stadig problemer med din Pixel-telefon?

Se, hvordan du kontakter os, hvis du vil tale med en supportmedarbejder om en telefon, der ikke kan oplades, tændes, startes, eller som forbliver tændt.
Hvis du har brug for hjælp til andre problemer med kameraet på din telefon, kan du stille spørgsmål til Pixel-fællesskabet i vores fora.