Få mest mulig batteritid til din Pixel-telefon

Du kan sørge for, at batteriet holder længere i hele telefonens levetid ved at passe på batteriet og reducere batteriforbruget.

Learn how to get the most life from your battery with our step-by-step tutorial.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 11 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Vælg indstillinger, der anvender mindre batteri

Skift skærmvisning

Reducer skærmens lysstyrke

1. Stryg nedad med to fingre øverst på skærmen.
  2. Øverst på skærmen skal du skubbe skyderen til venstre.

Aktivér mørkt tema

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Skærm og derefter Mørkt tema.
  3. Aktivér Mørkt tema.

Deaktiver animerede baggrunde

Du kan spare på batteriet ved at deaktivere animerede baggrunde.Se, hvordan du skifter baggrund.

Sluk din skærm, når du ikke bruger den

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Skærm og derefter Avanceret og derefter Låseskærm.
  3. Sluk din skærm, når du ikke bruger den:
    • Pixel 4: Tryk på Inaktiv låseskærm og derefter Fra.
    • Alle andre Pixel-telefoner: Deaktiver Vis altid tidspunkt og info.

Lad skærmen slukke hurtigere

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Skærm og derefter Avanceret og derefter Timeout for skærmen.
  3. Vælg et tidspunkt, f.eks. 30 sekunder.
Tip! Hvis du har en Pixel 4, kan du vælge en kort skærmtimer og indstille skærmen til at forblive tændt, når du kigger på den. Åbn appen Indstillinger på din telefon, og tryk på Skærm Og så  Avanceret Og så Opmærksom på skærm, og aktivér derefter Opmærksom på skærm.

Deaktiver Smooth Display (Pixel 4 og nyere, herunder Fold)

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Skærm Og så Avanceret Og så Smooth Display.
  3. Deaktiver Smooth Display.

Indstil skærmen til automatisk at ændre lysstyrke

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Skærm Og så Automatisk lysstyrke.
  3. Aktivér Tilpasset lysstyrke.
Aktivér adaptiv forbindelse (Pixel 4a (5G) og nyere, herunder Fold)

Vigtigt! Adaptive Connectivity kan være begrænset hos nogle mobilselskaber i USA. Kontakt dit mobilselskab for at få flere oplysninger.

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter Avanceret og derefter Adaptive Connectivity.
  3. Aktivér eller deaktiver Adaptive Connectivity.

Få flere oplysninger om Adaptive Connectivity.

Reducer afladning af batteri pga. apps i baggrunden

Deaktiver Motion Sension (kun Pixel 4)
Spar på batteriet ved at deaktivere Pixel 4-telefonens funktion, der registrerer, hvad der sker omkring den. Se, hvordan du deaktiverer Motion Sense.
Stop med at identificere sange
Du kan spare på batteriet ved at deaktivere Find sangen, som automatisk genkender sange, der spilles i nærheden af din telefon. Se, hvordan du deaktiverer Find sangen.
Begræns apps, der bruger mere batteri

Begræns apps med højt batteriforbrug i baggrunden

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Batteri.
  3. Hvis der vises en meddelelse med gode råd om, hvordan du begrænser en app eller et system, skal du trykke på meddelelsen og derefter Begræns.

Med højt batteriforbrug i baggrunden eller generelt

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Batteri og derefter Batteriforbrug.
    • Tryk på Vis efter apps for at se batteriforbrug efter app.
  3. Du kan se eller ændre, hvordan en app eller et system bruger batteri, ved at trykke på appen eller systemet på listen.​
    • Det anbefales, at batterioptimering forbliver aktiveret for alle apps.
    • Du kan begrænse brugen af batteri i baggrunden for visse apps.
  4. Sådan gennemgår du indstillingerne for batteriforbrug for alle dine apps:
    1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
    2. Tryk på Apps og derefter Batteriforbrug for apps.
  5. Hvis der vises en meddelelse med gode råd om, hvordan du begrænser en app eller et system, skal du trykke på meddelelsen og derefter Begræns.

Tip! Når visse apps er indstillet til "Begrænset", fungerer de muligvis ikke som normalt, og der kan være forsinkelse på notifikationer.

Lad Batterijustering være slået til

Sørg for, at Batterijustering er aktiveret på din telefon

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Batteri og derefter Præferencer for Batterijustering og adaptiv opladning.
  3. Aktivér Batterijustering.
Deaktiver funktioner, der belaster batteriet meget

Se, hvad der aflader et batteri mest.

Slet konti, der ikke bruges

Du kan spare på batteriet ved at reducere antallet af konti på din telefon. Telefonens ejer kan slette konti og brugerprofiler.

Se, hvordan du fjerner konti.

Se, hvordan du sletter brugere.

Pas på dit batteri

Brug den strømadapter, der fulgte med din telefon

Andre strømadaptere og opladere oplader muligvis langsommere eller slet ikke. De kan desuden beskadige din telefon eller dit batteri.

Opbevar den køligt

Undgå situationer, hvor telefonen kan blive overophedet.

Selv når du ikke bruger batteriet, aflades det meget hurtigere, når det er varmt. Denne form for afladning kan skade batteriet.

Se, hvorfor en enhed kan blive varm, og hvad du kan gøre ved det.

Tip! Din telefon bliver varm, når den er tilsluttet en stikkontakt, så du bør kun oplade den, når det er nødvendigt.

Oplad efter behov
Det er ikke nødvendigt at gå fra fuldt batteriniveau til et fuldstændig afladet batteri eller omvendt, for at din telefon kan finde ud af, hvor meget kapacitet batteriet har.
Sådan bruger du Adaptiv opladning (Pixel 4 og nyere, herunder Fold)

Når du oplader din telefon i lang tid eller natten over, kan Adaptiv opladning oplade telefonen til 100 % én time før, du tager stikket ud af stikkontakten. Funktionen Adaptiv opladning forlænger din batteritid. Funktionen fungerer på følgende telefoner:

• Pixel 4: Aktiveres, når du oplader din telefon mellem kl. 21.00 og 4.00, og der er indstillet en aktiv alarm til et tidspunkt mellem 3.00 og 10.00. Se, hvordan du indstiller en alarm.
  • Pixel 4a og nyere, herunder Fold: Funktionen Adaptiv opladning lærer af dine opladningsvaner. Hvis der forventes en lang opladningssession, kan funktionen stadig aktiveres, selv uden at de ovennævnte betingelser er opfyldt.

Tip! Funktionen har ca. 14 dage til at lære dine opladningsvaner at kende. Hvis dine opladningsvaner varierer, f.eks. når du rejser, vil Adaptiv opladning muligvis ikke blive aktiveret.

Sådan deaktiverer du Adaptiv opladning:

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Batteri og derefter Adaptiv opladning.
  3. Deaktiver Brug Adaptiv opladning.

Tip! Når Adaptiv opladning er aktiveret, får du en notifikation, så du kan se, hvornår dit batteri er fuldt opladet.

Beskyttelse af batteriet (Pixel 3 og nyere)
Vigtigt! "Opladningen er midlertidigt begrænset" er kun tilgængelig i Android 11 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Din telefon begrænser automatisk opladning til cirka 70-80 % under visse forhold for at beskytte batteriet og forlænge dets levetid, f.eks. i tilfælde af:

• Kontinuerlig opladning i mere end et par timer ved høje temperaturer
  • Kontinuerlig opladning i flere dage

Når denne funktion er aktiveret, modtager du notifikationen: "Beskytter dit batteri". Du får også vist meddelelsen "Opladning optimeres for at beskytte dit batteri" i appen Indstillinger under Batteri.

Tip! Denne funktion deaktiveres automatisk, når telefonen ikke længere opfylder de ovennævnte betingelser. Du kan se, at funktionen ikke længere er aktiv, når telefonen begynder at oplade til 100 %.

Hvis du vil tilsidesætte funktionen, der beskytter batteriet, og lade telefonen oplade til 100 %, skal du trykke på linket "Oplad helt" i appen Indstillinger under "Batteri" eller genstarte din Pixel-telefon.

Tip! Næste gang din telefon opfylder ovenstående betingelser, aktiveres funktionen automatisk igen.

Relaterede ressourcer

restrict_apps