Sørg for, at Batterijustering og batterioptimering er aktiveret

Du kan sikre, at dine apps kun bruger telefonens batteri, når der er behov for det, ved at sørge for, at Batterijustering og batterioptimering er aktiveret. Disse indstillinger er som standard aktiveret.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Tjek, at Batterijustering er aktiveret på din telefon

Når Batterijustering er aktiveret, vil de apps, du sjældent bruger, køre mindre, når du ikke bruger dem. Din telefon kan løbende lære, hvordan du bruger dine apps. Dette kan hjælpe dig med at spare på batteriet.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Batteri Og så Batterisparefunktion.
  3. Tryk på Batterijustering Og så Vis mere .
  4. Aktivér Brug Batterijustering , hvis funktionen er deaktiveret.
Tip! Ved at kigge på din telefonbrug lærer Batterijustering, hvordan dine apps brug af batteriet løbende kan optimeres. Funktionen kan reducere ydeevnen og forsinke notifikationer for at forlænge batteritiden.

Aktivér batterioptimering for hver app

Vigtigt! Hvis du deaktiverer batterioptimering for en app, kan appen køre mere, når du ikke bruger den, også selvom Batterijustering er aktiveret. Dette kan bruge mere batteri end nødvendigt.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Apps Og så Se alle apps.
  3. Vælg din app. Tryk derefter på Batteri.
  4. Tryk på Optimeret under "Administrer batteriforbrug".

Tip! Batterioptimering kan ikke vælges til visse grundlæggende tjenester.