Pixel-näytön ongelmien korjaaminen

Kokeile alla olevia ratkaisuja, jos puhelimesi näyttö

• ei vastaa
  • vilkkuu
  • hyppii
  • välkkyy
  • näyttää kuolleita pikseleitä
  • pysyy tyhjänä.

Jos näet valkoisen pisteen Pixel 5 ‑puhelimessa, lue lisää lähestymisanturista.

Tärkeää: Seuraa ratkaisuohjeita ja tarkista jokaisen kohdan jälkeen, onko ongelma korjaantunut.

Vaihe 1: Tarkista puhelimen näyttö

1. Varmista, että näyttö ei ole haljennut, kolhiintunut tai vahingoittunut.
  2. Jos käytät koteloa tai näytön suojusta, ota se pois.
  3. Jos käytät käsineitä, ota ne pois.
  4. Jos näytöllä tai sensorien päällä on tarroja, poista ne.
  5. Varmista, että näyttö on puhdas.

Vaihe 2: Kokeile näitä vianetsintäkeinoja

Puhelimen uudelleenkäynnistys
  1. Useimmilla puhelimilla: Paina virtapainiketta noin 30 sekuntia, kunnes puhelin käynnistyy uudelleen.
  2.  Sinun on ehkä valittava näytöltä Käynnistä uudelleen Käynnistä uudelleen.

Vinkki: Jos kosketusnäyttö ei vastaa uudelleenkäynnistyksen jälkeenkään, katso, miten voit palauttaa puhelimen tehdasasetukset (alla).

Sovelluksen aiheuttamasta ongelmasta varmistuminen
  1. Käynnistä vikasietotila. Lue lisää vikasietotilan käyttöönotosta
  2. Kun olet vikasietotilassa, kosketa näyttöä.
    • Jos näyttö toimii vikasietotilassa, ladattu sovellus on todennäköisin syy ongelmaasi.
      1. Poistu vikasietotilasta käynnistämällä puhelin uudelleen.
      2. Etsi ongelmat aiheuttava sovellus poistamalla äskettäin ladatut sovellukset yksi kerrallaan.
      3. Kun olet poistanut ongelman aiheuttaneen sovelluksen, voit asentaa aiemmin poistetut sovellukset uudelleen.
    • Jos näyttö ei toimi vikasietotilassa, siirry seuraavaan osioon.
Vinkki: Lentokonetila menee automaattisesti päälle, kun vikasietotila käynnistyy. Suosittelemme laittamaan lentokonetilan pois päältä, jotta voit jatkaa GPS:n, Wi-Fin ja muiden ominaisuuksien käyttöä ja puheluiden soittamista.
Vinkki: Lentokonetila menee automaattisesti päälle, kun vikasietotila käynnistyy. Suosittelemme laittamaan lentokonetilan pois päältä, jotta voit jatkaa GPS:n, Wi-Fin ja muiden ominaisuuksien käyttöä ja puheluiden soittamista.
Ongelman vaikutusalueen testaaminen näytöllä
  1. Kosketa näytön vasenta yläkulmaa.
  2. Vedä hitaasti oikeaan alakulmaan nostamatta sormea. Liikuta sormea niin hitaasti, että ehdit laskea kymmeneen, ennen kuin olet näytön vastakkaisessa kulmassa.Vedä sormea näytöllä ‑kuva
    • Jos voit vetää pika-asetuspalkin ja ilmoitukset näytön alareunaan asti
      Ongelma ei johdu tietystä näytön alueesta. Lue lisää puhelimen tehdasasetusten palauttamisesta (alla).
    • Jos pika-asetuspalkki ja ilmoitukset vapautuvat otteestasi kesken vetämisen
      Toista testi. Jos vapautuminen toistuu, katso, tapahtuuko tämä aina samassa kohtaa näyttöä. Seuraavaksi: lue lisää tuen saamisesta.
Mitä valkoinen piste näytön yläreunassa tarkoittaa (Pixel 5)

Pixel 5 ‑puhelimen näytön yläreunan keskellä on valkoinen piste. Tämä valkoinen piste on lähestymisanturi. Kun lähestymisanturi on päällä, piste näkyy näytön läpi. Piste voi vilkkua tai sen valo voi pysyä tasaisena.

Lähestymisanturi pitää puhelimen näytön poissa päältä, kun pidät puhelinta kasvojen lähellä puhelun aikana, kun näyttö on lukittu ja kun käytät tiettyjä sovelluksia. Näytön pitäminen poissa päältä auttaa säästämään akkua ja välttämään näytön vahinkonapautuksia.

Kaikissa Pixel-puhelimissa on lähestymisanturi. Koska Pixel 5:n näyttö yltää melkein reunaan asti, voit nähdä Pixel 5:n anturin näytön alla. Katso Pixel 5 ‑puhelimen kaavio.

Vaihe 3: Käytä ongelmanratkaisun lisäohjeita

Kehittäjäasetusten käytöstä poistaminen
  1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä Ja sitten Kehittäjäasetukset. Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain, jos kehittäjäasetukset ovat käytössä.
  3. Poista kehittäjäasetukset käytöstä.
Laitteen tehdasasetusten palautus
Tärkeää: Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaiken datan puhelimelta. Voit palauttaa mitä tahansa Google-tilillesi tallennettua dataa, mutta kaikki sovellukset ja niihin liittyvät tiedot poistetaan. Varmuuskopioi puhelin ennen tehdasasetusten palauttamista.

Vinkkejä:

• Jos puhelin ei vastaa tai näyttö pysyy tyhjänä, voit palauttaa tehdasasetukset puhelimen painikkeilla.
  • Jos lataamasi sovellus aiheutti ongelman ja lataat sovelluksen uudelleen, ongelma saattaa palata.

Kysymyksen lähettäminen Google-yhteisöön
Mahdollisia ratkaisuja muihin ongelmiin puhelimesi kameran kanssa voit saada postaamalla kysymyksiä Pixel-yhteisölle keskusteluryhmissämme.

Onko sinulla edelleen ongelmia Pixel-puhelimen kanssa?

Voit puhua tästä ongelmasta asiakastuen edustajan kanssa. Näin saat meihin yhteyden.

Muita lähteitä