Valokuvakirjan tuote- ja toimitustietojen tarkistaminen

Valitse maa alla olevasta luettelosta, niin näet tuote- ja toimitustiedot.

Kokovaihtoehdot

• 7 tuuman pehmeäkantinen: Vähintään 20 sivua, enintään 140 sivua
    • Selkämykseen voidaan lisätä otsikko kirjoihin, joissa on yli 48 sivua
  • 9 tuuman kovakantinen: Vähintään 20 sivua, enintään 140 sivua
    • Selkämykseen voidaan lisätä otsikko mihin tahansa kovakantiseen kirjaan

Toimitusvaihtoehdot

Tärkeää: Tuotteita ei voida toimittaa postilokeroihin pikatoimituksena. Voit sen sijaan käyttää Economy-toimitusta.

Manner-Yhdysvallat:

• Economy-toimitus: 8–11 arkipäivää
  • Perustoimitus: 6–10 arkipäivää
  • Pikatoimitus: 5–7 arkipäivää

Alaska, Havaiji ja Puerto Rico:

• Economy-toimitus: 11–15 arkipäivää
  • Pikatoimitus (vain Alaska ja Havaiji): 5–7 arkipäivää

Toimitusehdot

• Jos asut Yhdysvalloissa tai Kanadassa, valokuvakirja voidaan toimittaa vain siihen maahan, jossa ostit valokuvakirjan. Jos esimerkiksi olet tilannut kirjan Yhdysvalloissa, se voidaan toimittaa vain Yhdysvaltoihin.
  • Kun olet ostanut valokuvakirjan, sen tulostamiseen ja pakkaamiseen voi kulua 2–4 arkipäivää. Kun tilaus on käsitelty, paketti toimitetaan sinulle.
  • Toimitusaikaa ei taata.

Lue lisää painotuotteiden kampanjoista

Jos olet maassa, jossa tulostetuotteet ovat saatavilla, saatamme personoida käyttökokemuksesi, jotta voimme esittää sinulle sopivia ehdotuksia ja tarjouksia. Saatamme esimerkiksi tarjota alennuksia tietyissä maissa paikallisten juhlapyhien mukaan. Emme käytä Google Kuvien tietoja mainontaan emmekä myy kuviasi, videoitasi tai henkilökohtaisia tietojasi kenellekään.